Close

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 33

Domyślnie

ależ światełko zagrało na podłodze,
    przyjemny kadr dla oka
    D90, 18-105 VR + dodatki

http://stachers.flog.pl/pf/

Domyślnie

no niby tak... niby niee.... szału nie ma... trza ciąć niebo, albo glebę....

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez des009 Zobacz posta
    no niby tak... niby niee.... szału nie ma... trza ciąć niebo, albo glebę....
    ale można zajrzec wyżej, gdzie wyłożone co, jak i dlaczego tak, a nie inaczej.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    Andrzeju-kadrowo Twoja wersja ok, choc mi zalezalo na tych oswietlonych grudach ziemi totez je zostawilem, aczkolwiek kompozycyjnie Twoja wersja bardziej klasyczna zgodna z regulami. Jednak jak dla mnie zbytnie rozjasnienie, szczegolnie planu za kepa drzew przeklamalo nieco zastane tam warunki.
    Czyli dobrze odczytałem Twoje intencje. Mając jednak taką połać w zasadzie równomiernie oświetlonego dołu pomyślałem o takim cięciu. Fakt, ten manewr natychmiast wtrąca fotę do szufladki "klasyczne kadrowanie", może to i lepiej..? Cięcie nieba uważam za pomysł kompletnie chybiony. Resztę zrobiłem pod siebie i stanowi jedynie odzwierciedlenie mojego widzimisię.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Bardzo ładna praca...
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nikonozaur Zobacz posta
    Czyli dobrze odczytałem Twoje intencje. Mając jednak taką połać w zasadzie równomiernie oświetlonego dołu pomyślałem o takim cięciu. Fakt, ten manewr natychmiast wtrąca fotę do szufladki "klasyczne kadrowanie", może to i lepiej..? Cięcie nieba uważam za pomysł kompletnie chybiony. Resztę zrobiłem pod siebie i stanowi jedynie odzwierciedlenie mojego widzimisię.
    A to chyba każdy z nas oglądając prace innych obrabia i kadruje je "pod siebie". A szufladki? A niech sobie istnieją.
    Pozdrawiam.

Domyślnie

Ładne, mnie się podoba pierwotna wersja. Takie trochę polne, trochę przylesie, a nawet trochę ustronie
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

maniak666
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Dareczek Zobacz posta
    Ładne, mnie się podoba pierwotna wersja. Takie trochę polne, trochę przylesie, a nawet trochę ustronie

Hmm- z Lubina pochodzę a tam takie trzy osiedla są. Ci się skojarzyło

Domyślnie

Ja też z Lubina pochodzę, stąd skojarzenie, po tytule A to, że Ty z Lubina to przecież wiem (miasto pod avatarem) dlatego pozwoliłem sobie na takie skojarzenia
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Dareczek ; 12-05-2011 o 22:36
    Używajcie polskich znaków! Jest różnica czy zrobisz komuś Łaskę, czy Laskę.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez maniak666 Zobacz posta
    ale można zajrzec wyżej, gdzie wyłożone co, jak i dlaczego tak, a nie inaczej.
    dlaczego? trójpodział. popatrz: może i zdjęcie było robione w tzw. złotej godzinie, ale niczym nie przyciąga, (kolorem, kadrem, czymkolwiek) nie zatrzymuje na dłuższą chwilę... http://imageshack.us/photo/my-images...chytop212.jpg/ oglądaj więcej zdjęć http://forum.nikoniarze.pl/showthread.php?t=179698

Strona 3 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów