Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie d700 dziwny problem

witam - 2 dni temu robilem fotki takie rodzinne i po wrzuceniu ich na kompa wielkie zaskoczenie otoz 3 fotki dziwnie sie naswietlily a reszta spoko czy moze ktos mial juz taki przypadek na d700 lub innych puszkach co to moze byc za przyczyna ???
    http://iv.pl/images/62546566162827288139.jpg

jakies sugestie , kiedys juz mi sie raz tak zdarzyło ale wgralem nowe oprogramowanie legalne d700 i ok 2 lat bylo dobrze a tu nagle znow sie pojawia, czy to moze byc cos z migawka zdjecie robilem z lampa sb900 a dwa pozostale zdjecia na zewnatrz w sloncu i efekt taki sam reszta zdjec ok
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-05-2011 o 10:22 Powód: orto. ("zdazylo")

Domyślnie

spróbuj z inna kartą, u mnie wina leżała po stronie karty...
    D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...

Domyślnie

ok dzieki ale poprzednim razem byla inna karta wiec to chyba nie to ale dzieki za opinie

Domyślnie

to wina karty lub bledow przy przenoszeniu zdjec miedzy czytnikiem a komputerem.
    Nikon E600, E800, D810 i dużo obiektywów

Domyślnie

Potwierdzam, pracując w labie często miałem takie sytuacji na kartach klientów. Na swojej raz również mi się zdarzyło. Czasami wystarczy zróbić porządne formatowanie karty w kompie, czasami karty były do wyrzucenia...
    Usunięto komercyjny wpis w podpisie!

Domyślnie

Może to być jeszcze kabelek czytnik itd.

Uprawnienia umieszczania postów