Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Domyślnie Alledrogo pomocy

Witam, mam pytanie, czy spotkaliście się kiedyś z manipulacją czasem zakończenia aukcji na naszym ulubionym portalu, wydaje mi się że byłem świadkiem czegoś takiego i potrafię to udowodnić.

Domyślnie

Ale, że co? Ktoś zdjął aukcję przed czasem?
    To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.

Domyślnie

Jeśli masz na myśli że aukcja skonczyła się przed czasem i nie było odwołania ofert i ktoś inny kupił niż Ty, to się nie dziw . Normalna praktyka.
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Chodzi mi o to że jest przestawiany czas obowiązujący na portalu wobec rzeczywistego, ja miałem plus 30s, złożyłem ofertę o 20:30 aukcja się nie kończy, po aukcji szok zobaczyłem czas złożenia oferty 20:29:31.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kondziu Zobacz posta
    Chodzi mi o to że jest przestawiany czas obowiązujący na portalu wobec rzeczywistego, ja miałem plus 30s, złożyłem ofertę o 20:30 aukcja się nie kończy, po aukcji szok zobaczyłem czas złożenia oferty 20:29:31.
    Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....

Nie będę tego komentował ... bo bym musiał użyć slow powszechnie uważanych za obraźliwe i to bardzo obraźliwe.

Jak ci wg zegarka Twojego ( być może złe ustawionego ) film w telewizji puszcza 5 minut później bo są np reklamy to tez piszesz zażalenie np do telewizji ? No bo przecież czas na świecie jest ustawiany wg Twojego zegarka ....

Jak dla mnie watek do kosza i to od razu.
    NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...

Domyślnie

x-files...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez R Zobacz posta
    x-files...
    Moze zagięła się czasoprzestrzeń bo akurat był rozbłysk słoneczny który objął tylko Twoje mieszkanie a miejsca gdzie serwery allegro się znajdują już nie ? ...

Kurde jestem lepszy jak FoX Mulder

Albo właśnie wpadłem na pomysł ze to może uwolnił się ten no ten z reklamy plusa ... Czasowstrzymywacz
    Trzeba by do plusa zadzwonić i się zapytać czy im aby nie zbiegł ...
    Ostatnio edytowane przez onia ; 11-05-2011 o 14:24

Domyślnie

Dla ciebie onia szkoda słów, tam chodzi o spore pieniądze, jakie kol-wiek niejasności nie powinny istnieć, zegarek mam super ustawiony sprawdzałem na wszelkie sposoby, zresztą sam się codziennie aktualizuje.

Domyślnie

Dla ciebie onia szkoda słów, tam chodzi o spore pieniądze, jakie kol-wiek niejasności nie powinny istnieć, zegarek mam super ustawiony sprawdzałem na wszelkie sposoby, zresztą sam się codziennie aktualizuje.
    To może allegro nie synchronizuje codziennie ...
    Napisz jak znam allegro z doświadczenia ci napiszą ze im to kolo torby lata
    A jak ci się nie podoba to nikt nie każe ci tam przecież sprzedawać / kupować

Domyślnie

a czym sa pieniadze (marnosci) wobec poczucia wiecznosci...

czas jest wzgledny...

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów