Witam, mam pytanie, czy spotkaliście się kiedyś z manipulacją czasem zakończenia aukcji na naszym ulubionym portalu, wydaje mi się że byłem świadkiem czegoś takiego i potrafię to udowodnić.
Szukaj
Witam, mam pytanie, czy spotkaliście się kiedyś z manipulacją czasem zakończenia aukcji na naszym ulubionym portalu, wydaje mi się że byłem świadkiem czegoś takiego i potrafię to udowodnić.
Ale, że co? Ktoś zdjął aukcję przed czasem?
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
Jeśli masz na myśli że aukcja skonczyła się przed czasem i nie było odwołania ofert i ktoś inny kupił niż Ty, to się nie dziw . Normalna praktyka.
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Chodzi mi o to że jest przestawiany czas obowiązujący na portalu wobec rzeczywistego, ja miałem plus 30s, złożyłem ofertę o 20:30 aukcja się nie kończy, po aukcji szok zobaczyłem czas złożenia oferty 20:29:31.
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ....
Nie będę tego komentował ... bo bym musiał użyć slow powszechnie uważanych za obraźliwe i to bardzo obraźliwe.
Jak ci wg zegarka Twojego ( być może złe ustawionego ) film w telewizji puszcza 5 minut później bo są np reklamy to tez piszesz zażalenie np do telewizji ? No bo przecież czas na świecie jest ustawiany wg Twojego zegarka ....
Jak dla mnie watek do kosza i to od razu.
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Moze zagięła się czasoprzestrzeń bo akurat był rozbłysk słoneczny który objął tylko Twoje mieszkanie a miejsca gdzie serwery allegro się znajdują już nie ? ...
Kurde jestem lepszy jak FoX Mulder
Albo właśnie wpadłem na pomysł ze to może uwolnił się ten no ten z reklamy plusa ... Czasowstrzymywacz![]()
Trzeba by do plusa zadzwonić i się zapytać czy im aby nie zbiegł ...
Ostatnio edytowane przez onia ; 11-05-2011 o 14:24
NIKON + SZPARGAŁY + CHĘCI + CHĘCI + CHĘCI ...
Dla ciebie onia szkoda słów, tam chodzi o spore pieniądze, jakie kol-wiek niejasności nie powinny istnieć, zegarek mam super ustawiony sprawdzałem na wszelkie sposoby, zresztą sam się codziennie aktualizuje.
a czym sa pieniadze (marnosci) wobec poczucia wiecznosci...
czas jest wzgledny...
侍
Skontaktuj się z nami