Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Domyślnie

Pierwszy plan wyszedł ciekawie i efektownie, ale dziwne rzeczy dzieją się na morzu.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

ale dlaczego pion? z obciętym bajorkiem?
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Chodziło mi o to przejście kolorystyczne w porządku tęczowym.

Rozmowny Awatar cialat
    Miasto
    Reńska Wieś/Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jaś Zobacz posta
    ale dlaczego pion? z obciętym bajorkiem?
    no właśnie czemu ? nic by nie straciło na przekazie, wręcz bardziej by Twój zamiar był widoczny pozdrawiam

Nic tak nie niszczy organizmu, jak długotrwała fizyczna bezczynność" - ARYSTOTELES

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Duder Zobacz posta
    ....ale dziwne rzeczy dzieją się na morzu.
    Bo niebo kolorował w photoshopie i nie wymazał efektów z morza. Poza tym ten pierwszy plan razem z wodą naokoło kamienia też temu zabiegowi były poddane, więc jak dla mnie za duża przewaga, ciekaw jestem jak by wyglądało wyciągane z samego rawa.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-05-2011 o 08:56 Powód: pis. ("pozatym", "na około")
    D90 || N18-105 || N35 2.0D || N50 1.4D || J135 3.5

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez M-P Zobacz posta
    Bo niebo kolorował w photoshopie i nie wymazał efektów z morza. Pozatym ten pierwszy plan razem z wodą na około kamienia też temu zabiegowi były poddane, więc jak dla mnie za duża przewaga, ciekaw jestem jak by wyglądało wyciągane z samego rawa.
    Rozlużnij poślady brachu.

Co do zdjęcia to faktycznie można by było szerzej objąć to miejsce. Niekoniecznie w poziomie. Dla mnie to jest miejsce na pózniejszą porę no i niebo pojechane.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 12-05-2011 o 08:57 Powód: pis. ("Nie koniecznie", brak spacji po kropkach)

Domyślnie

Ładnie wokół kamienia ,ale za wąsko...Na górze zbyt niebieski "pojechany"....
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Tutaj tylko wołanie via Camera Raw:

Domyślnie

druga wersja bardziej mi się podoba. Pierwsza trochę przesaturowana, albo to mój monitor
    pozdrawiam
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów