Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Bysio

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Aleście Panowie odkryli kotleta

Masz na myśli dopalenie lampą? To chyba tutaj nie było konieczne i jeśli dobrze pamiętam, to nawet możliwe. Wg mnie słońce doskonale dało sobie radę samo, a obrys jest na tyle delikatny, że nie stara się być 'efektem'.

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

[QUOTE=Kartofelinder;2525499]Aleście Panowie odkryli kotleta

Masz na myśli dopalenie lampą? To chyba tutaj nie było konieczne i jeśli dobrze pamiętam, to nawet możliwe. Wg mnie słońce doskonale dało sobie radę samo, a obrys jest na tyle delikatny, że nie stara się być 'efektem'.

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D[/QUOTE

Dopalenie lampa zniszczylo by to zdjecie, druga sprawa to edycja w PSie i to mialem na mysli

Domyślnie

[QUOTE=Motorniczy;2525616]
    Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Aleście Panowie odkryli kotleta

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D[/QUOTE

Dopalenie lampa zniszczylo by to zdjecie, druga sprawa to edycja w PSie i to mialem na mysli
    Ah - nie znam się za bardzo na PSie Co ciekawego możnaby uzyskać? Myślę, że zaciemnienie byka by mogło pomóc, chociaż na wydrukach jest on już solidnie czarny.

Uprawnienia umieszczania postów