Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Bysio

Domyślnie Bysio

Był tak ciekawski, że czekałem chyba 15 minut, żeby ustawił się profilem

D200 + Tamron 17-50/2.8 @ 38mm/4,8

Domyślnie

Może i bysio, ale z krzesła nie zrzuca
    Pomysł dobry, ale widziałbym to znacznie szerzej i z niższej perspektywy fotografowane. Dodatkowo zdjęcie zrobiłbym wcześniej, coby słońca było więcej i lepsza "konturówka" z tego wyszła. W obróbce zwiększyłbym kontrast i zmniejszył nasycenie.
    Ale to tylko moja opinia
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Z niższej perspektywy w całości bym zgubił dolny obrys i został z plamą w postaci byka

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Swietny byczek ale moze popracuj jeszcze troszke z "palnikiem" nad podkresleniem tej slonecznej kontry? Pozdro

Domyślnie

rozmazane niebo za tym niedoswietlonym zupelnie bykiem. ale jakos wszystko to ze soba gra i mi sie podoba :]

Domyślnie

Aleście Panowie odkryli kotleta

Masz na myśli dopalenie lampą? To chyba tutaj nie było konieczne i jeśli dobrze pamiętam, to nawet możliwe. Wg mnie słońce doskonale dało sobie radę samo, a obrys jest na tyle delikatny, że nie stara się być 'efektem'.

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

[QUOTE=Kartofelinder;2525499]Aleście Panowie odkryli kotleta

Masz na myśli dopalenie lampą? To chyba tutaj nie było konieczne i jeśli dobrze pamiętam, to nawet możliwe. Wg mnie słońce doskonale dało sobie radę samo, a obrys jest na tyle delikatny, że nie stara się być 'efektem'.

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D[/QUOTE

Dopalenie lampa zniszczylo by to zdjecie, druga sprawa to edycja w PSie i to mialem na mysli

Domyślnie

[QUOTE=Motorniczy;2525616]
    Cytat Zamieszczone przez Kartofelinder Zobacz posta
    Aleście Panowie odkryli kotleta

Pominę, że tutaj bardziej kolor zwrócił moja uwagę ;D[/QUOTE

Dopalenie lampa zniszczylo by to zdjecie, druga sprawa to edycja w PSie i to mialem na mysli
    Ah - nie znam się za bardzo na PSie Co ciekawego możnaby uzyskać? Myślę, że zaciemnienie byka by mogło pomóc, chociaż na wydrukach jest on już solidnie czarny.

Domyślnie

Ja bym to widział albo jako portret tylko łba, albo całą posture bydlęcia.

Motorniczy
    Gość

Domyślnie

Daj wiecej kontrastu ale nie za duzo i troszke podkrec kolorki

Uprawnienia umieszczania postów