Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Clare Glens

Domyślnie Clare Glens

WItam, z racji tego , że pogoda ostatnio nie rozpieszcza a czasu troszke brak, postanowilem sięgnąć do szuflady. Trafilo na Clare Glens, moze cos sie spodoba.

1

2

3

Pozdrawiam.

Domyślnie

Ja łykam 2 jako faworyta, ogólnie przyjemny secik i ta ostrość od a do z miodzio

Talking

Wszystkie są śliczne.
    2,3,1.
    Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.

Domyślnie

Mi żadne ze zdjęć nie podpasowało. Dla mnie dziwne i nieczytelne kadry, a światło też wtedy nie rozpieszczało.
    Ostatnio edytowane przez Master95 ; 09-05-2011 o 14:01

Domyślnie

technicznie jest OK, kadrowo może być, ale szału nie ma. Ogląda się całość dość przyjemnie
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Domyślnie

Przyjemne, choc kadrowo jeszcze nie to. Ladna konwersja.
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

JAk dla mnie to zupełnie nie to co nieloty lubią najbardziej. Raz że nie lubię takich obrazków bez światła, dwa że po prostu jak dla mnie jest mało ciekawie

Domyślnie

potwierdzam. mało ciekawe, a kadry jakby przypadkowe. bez pomysłu. jednak technicznie, jak dla mnie, ok.
    D800, N14-24f2.8, N24-70f2.8 SB-900

Domyślnie

1 jest bajerancka kadrowo...a czemu?. A no temu, ze mam wrazenie ze jakby dac kroka do przodu, to sruuu do tego strumyka. Fajne to.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów