Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Aga

Domyślnie Aga

Prosze o opinie dla zoltodzioba...

Domyślnie

Niestety na nie.
    Prawa część fotografii, a dokładnie część twarzy za bardzo zacieniona (zaczerniona).
    Nie dość, że nie widać zarysów twarzy to jeszcze ten częściowo widoczny łuk brwiowy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinc Zobacz posta
    Niestety na nie.
    Prawa część fotografii, a dokładnie część twarzy za bardzo zacieniona (zaczerniona).
    Nie dość, że nie widać zarysów twarzy to jeszcze ten częściowo widoczny łuk brwiowy.
    dzieki za opinie...to mialo byc zdjecie, nazwijmy to "artystyczne" ....

Domyślnie

lewa stona u modelki nie istnieje,
    jakos bez klimatu...

Domyślnie

Zbyt kontrastowo jak dla mnie.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Hm.. no jak bym nie spojrzał nie widzę tu artyzmu. Muszę niestety zgodzić z kolegą sanderusem. Klimatu tu żadnego nie ma, a brak ostrości dopełnia rozmiarów porażki niestety.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach Awatar dobutrex
    Miasto
    Polska Południowa

Domyślnie

Im mniej widać tym bardziej artystyczne - nie tędy droga.
    Światło boczne samo w sobie jest fajne, ale nie do każdej sytuacji odpowiednie.
    Postaraj się popracować więcej z takim światłem, często przesunięcie światła zaledwie o kilka centymetrów daje już zupełnie inny efekt.
    Poza tym oko modelki jest centralnie w środku kadru, pod kapeluszem z lewej strony zdjęcia też pustka.

Domyślnie

dla mnie za ciasno a widac, ze modelka ma fajne nakrycie glowy wiec pokazalbym to (poziomy kadr) no i to co juz koledzy wspomnieli nie zawsze to co nam sie wydaje ze jest "art'em" nawet kolo niego nie stalo Bierz krytyke na klate i rob poprawki bo dziewczyna fajna

Uprawnienia umieszczania postów