Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Mnie nie pytales, ale ja bym to widzial tak....oczywiscie wyszedl bym zza tych drzew, zeby miec czysty kadr
    Faktycznie, kadr lepiej się prezentuje wypełniony, a z wyjściem z za drzew lekki kłopot bez woderów, fotka cykana z wieżyczki myśliwskiej a od razu pod nią zaczyna się woda.
    Dzięki za pokazanie sposobu z fotką.
    Nikon D7000 + 18-105 + N 70-300 + N 35/1.8

Domyślnie

Bardziej w prawo, by drzew nie było, mniej nieba, więcej tych błotnych rozjazdów, w górnym lewym mocnym bym umieścił te kilka drzewek co po lewej widać. Użył bym raczej szarej połówki, ew. w postprocesie bym ściągną niebo. Te na dole ślady po czymś co tam jechało są fajne.
    Na zdrowie!!! Dawaj mi tu na FEJS
    Gram w Totolotka i nie zawaham się wygrać!!!

Domyślnie

Kadry od jedynki do piątki, słabiutkie, sprawiają wrażenie przypadkowych. Piątka i szóstka nieprzyjemnie przeostrzona (liście i gałęzie drzewek). Warunki miałeś świetne, jednak nie wykorzystałeś ich niestety. Greg ładnie pokazał na jaki kadr miałeś okazję wykonując szóstkę.

Cytat Zamieszczone przez dinopl Zobacz posta
    (...) Złapałem aparat i stwierdziłem że popstrykam trochę fotek. (...)
    Proponowałbym zmianę podejścia i próbę wykonania zdjęć zamiast pstrykania fotek

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    Obecnosc mgly nie zwalnia z budowania kadru. To tak w telegraficznym skrocie
    podpiszę sie, warunki swietne ale kadry mało sprecyzowane

Domyślnie

warunki dobre, foty bardzo złe. Niestety. Ale nie zrażaj się i trenuj.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów