Szukaj
Dla tych co plytko patrza:
Kolory celowe-kadr zamierzony-II plan zeby widziec trzeba zauwazyc-tytul taki mi tu pasowal choc widze ze powinien brzmiec :
Oby nie dane nam bylo w ten sposob swiata ogladac.
Nikon http://greg77.com/
Ja skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie, ale będąc w Hiszpanii widziałem elektrownie jądrową nad morze i kilkaset metrów dalej plażę na której można było się opalać.
Pomijając jakość zdjęcia to nie zgadzam się z jego przekazem.
Katastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego podczas eksperymentu na działającym reaktorze. Było to zresztą całkiem długi cykl błędnych decyzji, podejmowanych by pokazać jak to wspaniała jest radziecka myśl techniczna.
chociaz ktosAle skoro wlasnie to zauwazyles to czemuJa skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie
???nie zgadzam się z jego przekazem.
a jakia jakosc bylaby wlasciwa? prosze o rozszerzenie mysliPomijając jakość zdjęcia
dzieki za oswiecenieKatastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego...
@Duder
Przepraszac nie musisz - bo ja obrazalski nie jestem
Widzisz przyjacielu, tak to moze wlasnie wygladac. Zobaczymy jak przezyjemy.Ale może jakiś niedomyślny jestem, to pewnie dlatego, że wizja katastrofy takiej jak Czarnobyl jest dla mnie równie niewyobrażalna i nieprawdopodobna jak uderzenie asteroidy.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez 6868 ; 08-05-2011 o 19:40
Aha, to o to chodziło, to ja nie zrozumiałem, przepraszam, więcej nie będę. Zaraz, zaraz ale jeśli nie zrozumiałem to chyba znaczy, że słabo to podałeś. Widok jakiejś budowli z kopułą wcale nie kojarzy mi się z energetyką jądrową, prawdę mówiąc nie widziałem chyba elektrowni atomowej w takim kształcie. Choć muszę przyznać, że może być takie potoczne wyobrażenie-skojarzenie. Przesaturowane glony jak rozumiem miały "świecić"? Też mi się nie kojarzy. Gdyby chociaż tytuł był bardziej dosłowny....Ale może jakiś niedomyślny jestem, to pewnie dlatego, że wizja katastrofy takiej jak Czarnobyl jest dla mnie równie niewyobrażalna i nieprawdopodobna jak uderzenie asteroidy.
A new shit has come to light...
Szanuję Twoją wizję, jednak mam nieodparte wrażenie, że fotka zrobiona jest telefonem komórkowym podłej jakości przy słabym oświetleniu. Na dobrą sprawę składa się z samych szumów. Tytuł zawierający w/g Ciebie jakieś przesłanie i stanowiący integralną część prezentacji kompletnie nie koresponduje z zawartością dołączonego obrazka. Za to jego drugą wersją całkowicie się zgadzam.
LED ZEPPELIN
Skontaktuj się z nami