Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: Oby nie.

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marekb Zobacz posta
    , a teraz się boczysz. Dla mnie kosz
    Nie wiem gdzie to zauwazyles
    Napisze jasniej:
    dziekuje za wszystkie komenty, nie gniewam sie, nie bocze sie, nie czuje sie niedowartosciowany lub temu podobne. jestem cool

Domyślnie

Dla tych co plytko patrza:
    Kolory celowe-kadr zamierzony-II plan zeby widziec trzeba zauwazyc-tytul taki mi tu pasowal choc widze ze powinien brzmiec :

Oby nie dane nam bylo w ten sposob swiata ogladac.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez 6868 Zobacz posta
    Dla tych co plytko patrza:
    Proponuje digart.pl tam patrza bardzo artystycznie i gleboko
    Wzorujac sie digartem powiem.....REWELACJA

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Proponuje digart.pl tam patrza bardzo artystycznie i gleboko
    Wzorujac sie digartem powiem.....REWELACJA
    Czujesz sie urazony ?- przepraszam
    Dzieki za pomysl z digartem -

Domyślnie

Ja skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie, ale będąc w Hiszpanii widziałem elektrownie jądrową nad morze i kilkaset metrów dalej plażę na której można było się opalać.
    Pomijając jakość zdjęcia to nie zgadzam się z jego przekazem.
    Katastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego podczas eksperymentu na działającym reaktorze. Było to zresztą całkiem długi cykl błędnych decyzji, podejmowanych by pokazać jak to wspaniała jest radziecka myśl techniczna.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tbogdanowicz Zobacz posta
    Ja skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie, ale będąc w Hiszpanii widziałem elektrownie jądrową nad morze i kilkaset metrów dalej plażę na której można było się opalać.
    Pomijając jakość zdjęcia to nie zgadzam się z jego przekazem.
    Katastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego podczas eksperymentu na działającym reaktorze. Było to zresztą całkiem długi cykl błędnych decyzji, podejmowanych by pokazać jak to wspaniała jest radziecka myśl techniczna.
    chociaz ktos
    Ja skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie
    Ale skoro wlasnie to zauwazyles to czemu
    nie zgadzam się z jego przekazem.
    ???
    Pomijając jakość zdjęcia
    a jakia jakosc bylaby wlasciwa? prosze o rozszerzenie mysli
    Katastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego...
    dzieki za oswiecenie

@Duder

Przepraszac nie musisz - bo ja obrazalski nie jestem
    Ale może jakiś niedomyślny jestem, to pewnie dlatego, że wizja katastrofy takiej jak Czarnobyl jest dla mnie równie niewyobrażalna i nieprawdopodobna jak uderzenie asteroidy.
    Widzisz przyjacielu, tak to moze wlasnie wygladac. Zobaczymy jak przezyjemy.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez 6868 ; 08-05-2011 o 19:40

Domyślnie

Aha, to o to chodziło, to ja nie zrozumiałem, przepraszam, więcej nie będę. Zaraz, zaraz ale jeśli nie zrozumiałem to chyba znaczy, że słabo to podałeś. Widok jakiejś budowli z kopułą wcale nie kojarzy mi się z energetyką jądrową, prawdę mówiąc nie widziałem chyba elektrowni atomowej w takim kształcie. Choć muszę przyznać, że może być takie potoczne wyobrażenie-skojarzenie. Przesaturowane glony jak rozumiem miały "świecić"? Też mi się nie kojarzy. Gdyby chociaż tytuł był bardziej dosłowny....Ale może jakiś niedomyślny jestem, to pewnie dlatego, że wizja katastrofy takiej jak Czarnobyl jest dla mnie równie niewyobrażalna i nieprawdopodobna jak uderzenie asteroidy.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Ode mnie facepalm, sorry
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

Szanuję Twoją wizję, jednak mam nieodparte wrażenie, że fotka zrobiona jest telefonem komórkowym podłej jakości przy słabym oświetleniu. Na dobrą sprawę składa się z samych szumów. Tytuł zawierający w/g Ciebie jakieś przesłanie i stanowiący integralną część prezentacji kompletnie nie koresponduje z zawartością dołączonego obrazka. Za to jego drugą wersją całkowicie się zgadzam.
    LED ZEPPELIN

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów