Z braku natchnienia, tytul roboczy.
Ciekawe jak to widzicie i jaki macie pomysl na tytul.
Szukaj
Dla mnie .."kosz"...Kadr,kolor,obróbka....
Sorry...![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Zdjecie leci na prawo, kolory straszne, naprawde slabo i do tego ta ramka ktora wyglada jak potezna abberacja....
Nikon http://greg77.com/
Tobie się to skojarzyło z aberracją, a ja pomyślałem, czy to nie jest przypadkiem obrazek 3D.Naprawdę to taki obrazek to aberracja(ale nie chromatyczna, chociaż też). Ja rozumiem, że ludzie szukają swojej drogi i nie mam nic przeciwko, tylko czy to musi być takie brzydkie?
A new shit has come to light...
strasznie pojechanie , nawet nie wiem jaki wycinek krajobrazu jest na tym zdjęciu . kolory nie maja nic wspólnego z rzeczywistością .
Dla tych co plytko patrza:
Kolory celowe-kadr zamierzony-II plan zeby widziec trzeba zauwazyc-tytul taki mi tu pasowal choc widze ze powinien brzmiec :
Oby nie dane nam bylo w ten sposob swiata ogladac.
Ja skojarzyłem kolory z kopułą reaktora i krajobrazem po katastrofie, ale będąc w Hiszpanii widziałem elektrownie jądrową nad morze i kilkaset metrów dalej plażę na której można było się opalać.
Pomijając jakość zdjęcia to nie zgadzam się z jego przekazem.
Katastrofa w Czarnobylu była wynikiem błędu ludzkiego podczas eksperymentu na działającym reaktorze. Było to zresztą całkiem długi cykl błędnych decyzji, podejmowanych by pokazać jak to wspaniała jest radziecka myśl techniczna.
Skontaktuj się z nami