Szukaj
Strasznie kłócą mi się te miejscówki z tematem zdjęcia. No i elektryk bez pieca? Takie kadry na koncercie wyglądałyby o niebo lepiej.
1 mi się najbardziej podoba z całego setu, widać że udało się wydobyć jakieś emocje z modela.
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ostatnie 3 to takie slash-wannabe? Takie coś na koncercie- szacun.. ale gitara w polu jakoś mi nie podchodzi. Niemniej jednak poprawne kadry są, a jedynka mimo że w polu to całkiem mi podchodzi.
Pozdrawiam,
Michał
Canon wśród nikoniarzy : )
Ani kadry, ani miejsce, ani okluary i kapelusz, bo slash miał inne.
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć
Zacnie, podoba mi sie. Chociaz elektryk w polu wydaje sie dosc nietypowym polaczeniem. Mimo to podchodza mi.
D800, Tamron 28-75,N17-35 f/2.8, N35 f/2, N50 f1.8G, N85 f/1.8, N80-200 f/2.8, i kilka lampek
w drugim systemie 600D + kit i przejsciowka Nikon - EOS, Samyang 8mm
Ale muzyka gra....na tych zdjęciach, jak dla mnie...
najlepsze jest ostatnie, wielki minus za okulary, wiem, że po prostu no taka była koncepcja... ale nie ma tej duszy, spojrzenia i kontaktu ze słuchaczem w tym wypadku widzem, nie ma tego połączenia między nami a gitarzystą...
Moja prywatna strona: http://shox.pl
Skontaktuj się z nami