Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 22

Wątek: Gitarzysta

Domyślnie

Strasznie kłócą mi się te miejscówki z tematem zdjęcia. No i elektryk bez pieca? Takie kadry na koncercie wyglądałyby o niebo lepiej.

1 mi się najbardziej podoba z całego setu, widać że udało się wydobyć jakieś emocje z modela.
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Kanghoy Zobacz posta
    Strasznie kłócą mi się te miejscówki z tematem zdjęcia. No i elektryk bez pieca? Takie kadry na koncercie wyglądałyby o niebo lepiej.

1 mi się najbardziej podoba z całego setu, widać że udało się wydobyć jakieś emocje z modela.
    Tak wiem, że na koncercie wglądałoby lepiej

Domyślnie

Ostatnie 3 to takie slash-wannabe? Takie coś na koncercie- szacun.. ale gitara w polu jakoś mi nie podchodzi. Niemniej jednak poprawne kadry są, a jedynka mimo że w polu to całkiem mi podchodzi.
    Pozdrawiam,
    Michał

Canon wśród nikoniarzy : )

Domyślnie

Ani kadry, ani miejsce, ani okluary i kapelusz, bo slash miał inne.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Ani kadry, ani miejsce, ani okluary i kapelusz, bo slash miał inne.
    A przepraszam bardzo, czy ktoś tu mówił, że to jest stylizacja na Slasha??

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Farien Zobacz posta
    A przepraszam bardzo, czy ktoś tu mówił, że to jest stylizacja na Slasha??
    Z takimi włosami i czapką nie trzeba nic mowić Skoro ludzie sami o tym mówią skutek jest oczywisty.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Zacnie, podoba mi sie. Chociaz elektryk w polu wydaje sie dosc nietypowym polaczeniem. Mimo to podchodza mi.
    D800, Tamron 28-75,N17-35 f/2.8, N35 f/2, N50 f1.8G, N85 f/1.8, N80-200 f/2.8, i kilka lampek
    w drugim systemie 600D + kit i przejsciowka Nikon - EOS, Samyang 8mm

Domyślnie

Ale muzyka gra....na tych zdjęciach, jak dla mnie...

Domyślnie

najlepsze jest ostatnie, wielki minus za okulary, wiem, że po prostu no taka była koncepcja... ale nie ma tej duszy, spojrzenia i kontaktu ze słuchaczem w tym wypadku widzem, nie ma tego połączenia między nami a gitarzystą...
    Moja prywatna strona: http://shox.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów