Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie Wilno - zapowiedź

Kościół św. Piottra i Pawła z niesamowitym barokowym wyposażeniem. Tutaj żyrandol z tego Kościoła w kształcie łodzi. Musicie wybaczyć ramkę i podpis, ale zdjęcie przygotowane do labu, więc już nic nie zmieniam. Niebawem postaram się o więcej kadrów. Póki co zapraszam do skomentowania.

Ostatnio edytowane przez ekonet ; 01-05-2011 o 12:32 Powód: lit. ("Musivie")

Domyślnie

Subtelna kolorystyka i światło, doskonale pokazane sztukaterie. Dobre zdjęcie.

Domyślnie

Za poprzednikiem - kawał dobrej roboty. Ciekawy kadr (i staranny - nic ma zbędnego, nic nie jest ucięte) i doskonała kontrola nad światłem. Taką widokówkę chętnie bym kupił.

Domyślnie

No to dzięki Panowie. Szczerze powiedziawszy jadąc do Wilna miałem chrapkę na ten Kościół. Polecam wszystkim, robi takie wrażenie, że ciary na rękach wyłażą. Barok w czystej postaci. I jeszcze bardzo ciekawa historia z fundatorem tegoż Kościoła.

Dzięki za dobre słowo jeszcze raz.

Domyślnie

Ktoś jeszcze coś skrobnie?

Domyślnie

Wilno, moja rodzina stamtad pochodzi,.......szkoda ze tylko jedna fotka....

Domyślnie

B.zgrabna, podobajaca sie fotencja jednakze postaralbym sie wydobyc troche wiecej (jeszcze) detali.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez witold68 Zobacz posta
    Wilno, moja rodzina stamtad pochodzi,.......szkoda ze tylko jedna fotka....
    Będzie więcej. Męczę się z obróbką.

Domyślnie

Bellissimo! Z zaciekawieniem czekam na kolejne zdjęcia.

Domyślnie

Już kończę obróbkę nad następnymi, choć nie ukrywam, że ta fotografia jest moją ulubioną.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów