Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 17 z 17

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Tooomek16 Zobacz posta
    Ciekawie to wygląda ale pewnie cena powali na kolana !!
    Cytat Zamieszczone przez Hosaka Zobacz posta
    Prowokacja Nikona? Sporo się gada teraz o tym.
    To tylko prototyp, IMHO raczej całość nie ma szans wyjść na rynek ale może jakieś drobne rozwiązania z takiego mutanta będą sensowne.
    Czytacie zawartość strony czy tylko oglądacie obrazki?

Nie wiem... może ja słabo znam angielski... ale gdzie na tej stronie jest napisane, że to "tylko prototyp" i to mający coś wspólnego z Nikonem?

"This Nikon D5R camera is a designer’s concept created by Ned Mulka. (...) Please note that this is only a concept camera that is not associated with Nikon Corporation in any way."

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Nemeth Zobacz posta
    Czytacie zawartość strony czy tylko oglądacie obrazki?

Nie wiem... może ja słabo znam angielski... ale gdzie na tej stronie jest napisane, że to "tylko prototyp" i to NIE mający NIC wspólnego z Nikonem?
    fix'd

o autorze

Student, I am senior in Industrial Design at the University of Illinois at Urbana-Champaign.

dajta se spokój, jakiś zapaleniec wymyślił że mu się podoba admin NR wstawił na fejsa, a wy się jaracie O_o

Domyślnie

Słabo fix'd, bo odwróciłeś sens zdania, i to jak na złość na niewłaściwy
    D300 | S 10-20 | N 18-200 VR | N50/1.4 AI | T 17-50/2.8 | S 105macro | N 70-300VR | SB600

Domyślnie

no już nie chciałem całości zmieniać , nie ma nic wspólnego z firmą nikon :P

Domyślnie

Zawsze przy tego typu koncepcie mam wrażenie, że powstał on w głowie osoby, która nie ma za wiele wspólnego z fotografią

Domyślnie

Zawsze w designerskich sprawach decyduje innowacyjność, tzn. jeśli ktoś chce zaistnieć. Facet celowo nazwał ten projekt D5R jak topowy model, wyższy od zapowiadanego D4 i... boom! stało się

Cytat Zamieszczone przez darkmajin Zobacz posta
    dajta se spokój, jakiś zapaleniec wymyślił że mu się podoba admin NR wstawił na fejsa, a wy się jaracie O_o
    hehe. co racja to racja

Domyślnie

Mi to się bardziej widzi w bezlusterkowcu...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów