Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Domyślnie pompka do opon ... ?

różne tu tematy były obgadane, to i ja może zapytam z nieco innej "mańki" ...

* potrzebuję dobrej pomki do oponek ... tak ze 2.5 atm... najchętniej nożna (bo tańsza), ale może znacie jakieś ze sprężarką na 12V? Miałem takie chińske g****, rozsypało mi się po niedługim czasie, a jak zapytałem w sklepie moto, Pan pokazał mi jakąś polską z plastikowym tłokiem... nie wyglądało to solidnie.
    Mała być nie musi, byle wydajna była

Domyślnie

ja mam i chinska z tesco i taka niebieska drapera. tez nic lepszego nie znalazlem ale poki co to obie dzialaja, kup moze chinczyka i nie wyrzucaj paragonu

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Ja mam ten spray na przebicia, ale przez trzy lata nie miałem okazji użyć Wie ktoś na ile efektywny jest ten wynalazek?

EDIT

Przepraszam, nie w temacie
    Ostatnio edytowane przez Art Erie ; 04-05-2011 o 21:41

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Art Erie Zobacz posta
    Ja mam ten spray na przebicia, ale przez trzy lata nie miałem okazji użyć Wie ktoś na ile efektywny jest ten wynalazek?
    do dupy jest jak dla mnie, nie ma to jak zwykly zapas albo wykupione assistance

Gaduła Awatar Art Erie
    Miasto
    Prochowice/The Dark Side Of The Moon

Domyślnie

Pompki ze sobą nie wożę, koła zresztą też.
    GrzesiekM ta pompka to do samochodu, czy do garażu? Bo MZ zbyteczny gadżet; w trasie można dmuchnąć na stacji paliw ( wiem, nie na każdej ), a do garażu, to "mały" kompresor.

Domyślnie

proponuje zbierać na kompressor ^^
    FX|D800|D700|2470|50 1.4G|85 1.8G|70200|SB900 | 910 + plecak i pierdoły
    "The wicked flee when none pursueth..."

Domyślnie

...pompka do podpompowania Żonkowej cytrynki Ona ma do tego lewe rączki ... zatankowanie stanowi problem a jak ja wsiądę do jej drobiazgu, to prawie na felgach jadę i cholernie ściąga w lewo Na stację mam kawałek i dla prostoty życia taka pompka w domku by sie przydała

Domyślnie

Kup zwykłą w tesco czy innym markecie na 12V i tyle. Na takie sporadyczne użycie wystarczy. Albo zbieraj na kompresor.

Uprawnienia umieszczania postów