Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Domyślnie sb 700 nurkowanie

witam! Mam problem! Moja sb 700 przewróciła się ze statywem i wpadla do wody, cala byla zanurzona. Ogólnie suszyłem ją ale nie rozkręcalem. Co poradzicie ? Troszke boje sie odpalic ja i sprawdzic hehe. Nie na cieszyłem się ją i troszke tylko mam demota bo byla nowa ale cóz to tylko rzecz pzdr

Domyślnie

Jak już jest sucha to wyzwolenie błysku już jej raczej nie zaszkodzi. Albo błyśnie albo nie.
    pozdrawiam
    Tomek

Domyślnie

Wysusz ją dobrze - nie spiesz się. Jak tydzień poleży to jej nic nie będzie. Jak to była tylko kałuża albo kranówa to może przeżyć

Domyślnie

Ale kiedy zanurzyła się w cieczy, była włączona czy wyłączona? Co to za ciecz? (piszesz woda, ale co dokładnie?)
    "Slajd to slajd"- Wiktor Wołkow

Domyślnie

wpadla do jeziora byla włączona wysuszyłem wyzwalacz i on dziala to tak jest jak sie foci w ekstremalnych warunkach

Domyślnie

no to całe szczęście

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Warszawa, Praga płd

Domyślnie

Zdecydowanie pozwól jej dobrze wyschnąć w miejscu z dobrą*wentylacją, zanim ją*włączysz.
    To tak z mojego doświadczenia.

Domyślnie

Jest jeszcze jeden sposób na osuszenie. Wrzuć błyska do ryżu. To nie jest ściema. Ryż bardzo dobrze absorbuje wilgoć. Niech poleży tam jakiś czas.
    D90 szkiełka i błyskotki

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ayu Zobacz posta
    Jest jeszcze jeden sposób na osuszenie. Wrzuć błyska do ryżu. To nie jest ściema. Ryż bardzo dobrze absorbuje wilgoć. Niech poleży tam jakiś czas.
    u mnie nie zadzialalo, moze za bardzo rozgotowany byl...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jackrabbit Zobacz posta
    u mnie nie zadzialalo, moze za bardzo rozgotowany byl...
    Rozumiem, że żartujesz .
    Ale tak naprawdę żeby innych nie zmylić bo różne rzeczy już widziałem ryż ma być suchy z torebki.
    D90 szkiełka i błyskotki

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów