Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Autoportret

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Bartekkw Zobacz posta
    Ale tutaj jest 60+40 =100
    Autor wyraźnie wskzazuje na 60 jeśli tak nie jest, to w takim razie kolejny pstryk do którego trza znowu dorabiać ideoligię
    wpkx nie wypłacisz mi się, spójrz kolego ile następnych postów wygenerował mój post.
    Ostatnio edytowane przez bercik ; 03-05-2011 o 20:54

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Autor wyraźnie wskzazuje na 60 jeśli tak nie jest, to w takim razie kolejny pstryk do którego trza znowu dorabiać ideoligię
    wpkx nie wypłacisz mi się, spójrz kolego ile następnych postów wygenerował mój post.
    Jeśli ideoligię, to już może religię?
    Berciku - jesteś wielkim cwaniakiem - dziś znów nabrałeś pielęgniarza i wyplułeś pigułki.

PS Widzę, że moje IQ wzrosło, ale bez przesady z tymi autostradami - przy 250 i tak odcięcie zapłonu...
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Wg mnie podstawą do dyskusji o tym, czy zdjęcie jest dobre, czy nie, jest to, że niesie ono ze sobą jakikolwiek przekaz, albo jego forma jest na przynajmniej jako takim poziomie. Tutaj MZ forma i przekaz są co najmniej wątpliwe.
    Może jeszcze w "fotożarcie" uszło by jako tako.
    clusca
    Fufu X

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Jeśli ideoligię, to już może religię?
    Berciku - jesteś wielkim cwaniakiem - dziś znów nabrałeś pielęgniarza i wyplułeś pigułki.

PS Widzę, że moje IQ wzrosło, ale bez przesady z tymi autostradami - przy 250 i tak odcięcie zapłonu...
    Miło,że tak błyskawicznie zareagowałeś. Nie odnosisz wrażenia, że poziom wypowiedzi w postach jest wprost proporcjonalny do poziomu uprawianej przez Ciebie fotografii

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bercik Zobacz posta
    Miło,że tak błyskawicznie zareagowałeś. Nie odnosisz wrażenia, że poziom wypowiedzi w postach jest wprost proporcjonalny do poziomu uprawianej przez Ciebie fotografii
    O, znów bercik... Oczywiście, że odnoszę. Co teraz?
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

"Co teraz?"

Teraz Polska...
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów