Witam![]()
Nie wiem jak ten sympatyczny ptaszek się nazywa, ale jest piękny
Festyn Lotniczy w Łasku rok 2010
Szukaj
Witam![]()
Nie wiem jak ten sympatyczny ptaszek się nazywa, ale jest piękny
Festyn Lotniczy w Łasku rok 2010
D5000+Grip . N18-55VR . N55-300VR
jeżeli dobrze widzę, jest to raróg stepowyPrzyjemna fotka
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Piękny ptak![]()
Dzięki wszystkim
ps. mój 100-jubileuszowy post na tym forum![]()
ładny ptaszekswoją drogą nie wiem jak wy tak blisko podchodzicie ja mam 300 co prawda sigmy ale jak tylko chce jakoś bliżej się zaczaić to one mi od razu uciekają;D jakby by to ptak nie był(prócz gołębi)
Geniusz to jeden procent natchnienia i dziewięćdziesiąt dziewięć procent poświęcenia.
Dzięki, akurat z tym zwierzątkiem to kłopotu nie było. Podczas festynu lotniczego w Łasku jak napisałem wyżej, przyjechali bardzo mili panowie z całym dostawczakiem ptaków typu puchacze, orły, kruki(??) czy coś bardzo podobnego no i ten ze zdjęcia i takie różniaste falcony byłyMożna było podejść bardzo blisko (w granicach rozsądku tyle ile miał długości łańcuch przywiązany do nóg ptaków) czyli jakieś 1,5m tak na oko i cykać fotki do woli. Ptaszki raczej nie bały się ludzi bacznie przyglądającym się pierzastym modelom
Bardzo mi się przypodobał puchacz z jego cichymi pomrukami, aż się wystraszyć można było
Dodam tylko, że ogniskowa to 53mm tutaj, ale ja oczywiście zdjęcie molestowałem w różnych foto-praczach
Pozdrawiam![]()
Skontaktuj się z nami