Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: In the pool

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

swieciles czyms wiekszym niz sabiny ? ja na przyklad spotkalem sie z odmowa wprowadzenia lampy stdyjnej nad basen z racji doprowadzenia pracu do niej ... hm. A to no fajne fajne. Wyrownane dosyc takie.
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

-------

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    swieciles czyms wiekszym niz sabiny ? ja na przyklad spotkalem sie z odmowa wprowadzenia lampy stdyjnej nad basen z racji doprowadzenia pracu do niej ... hm. A to no fajne fajne. Wyrownane dosyc takie.

Świeciłem Elinchrom'em Quadra z octą 135cm zawieszoną na boom'ie.
    Żadnych problemów z wejściem na basen Akurat to było realizowane w hotelu gdzie były wybory Miss Polski Dolnego Śląska i właściciel hotelu sam zaproponowal sesje w basenie Także czemu nie skorzystać

Domyślnie

no akurat tutaj wyszłaby fajniejsza sesja gdybyś miał założony filtr polaryzacyjny- zlikwidowałoby to odblaski z wody i przydaloby sie kilka zastawek-murzynów.
    D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm

Uprawnienia umieszczania postów