a możesz napisać coś więcej o tej nachalnej obróbce? Dawno nie praktykowałem, więc możliwe, że gdzieś popełniłem błędy.
Szukaj
a możesz napisać coś więcej o tej nachalnej obróbce? Dawno nie praktykowałem, więc możliwe, że gdzieś popełniłem błędy.
"Nie chcieć to znaczy chcieć nie chcieć." Mundek
Troszkę pomarudzę, bo wiem, że stać Cię na duuużo wiecej
2,3,4 - mimika - modelka się niezbyt postarała, wyraz twarzy taki nijaki - po prostu stoi i patrzy. A szkoda, bo na 5 i 7 jest sporo ciekawiej pod tym względem.
3,4 - kompozycja mi troszkę nie pasi. Na 3 jakoś troszkę przytłoczona tymi kwiatami, na 4 z kolei tak jakoś... jakbyś ja postawił na tym tle i pstryknął próbny strzał. Coś mi w tym nie leży.
4 - światło na twarzy - strasznie niefajne. Od dołu świecone? Blenda? Zbyt punktowo i za jasno imo.
6,7 - tu mi się kolor tła nie podoba - kwitące sady i białe kwiatuszki kojarzą się raczej z ciepłem, a nie takim chłodnym, zimnym odcieniem. Ale to już kwestia gustu.
Całość oczywiście pozytywnie, pozostałe jak najbardziej mi się podobają - fajna atmosfera, kolory, modelka. Sam chciałem taką sesyje zrobić, ale chyba już po ptokach - wszystko pewnie obleciało... jak jest czas to pogody ni mo, i na odwrót... ble.
Skontaktuj się z nami