Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Domyślnie

To ja może o odczuciach głównie subiektywnych. Najmilsze budzą u mnie 1 i 3 (pomimo kadrowania), natomiast 2 zdecydowanie nie. Nie, nie, nie. A dlaczego ? Bo modelka podchodzi do fortepianu jak pies do jeża. Nie postarała się za bardzo - wygląda wręcz, jakby się bała instrumentu. Głowę trzyma w miarę prosto, natomiast oczy na klawiaturę - to wygląda nienaturalnie - mogła przecież pochylić głowę, nawet może byłoby coś więcej w oczach widać.
    Sorry, że tak pomstuję na tę dwójkę, ale jest dla mnie za sztuczna po kilku latach spędzonych przy fortepianie Sam pomysł mógł być jednak sam w sobie bardzo dobry. Czwórka z kolei technicznie mi się nie podoba - wisiorek spadł na ramiączko (wygląda jak naklejka z napisem z imieniem ), a cień na ścianie, choć pewnie zamierzony, też nie podchodzi.

Generalnie jednak jestem pod wrażeniem ogółu Twoich prac i serdecznie pozdrawiam

Domyślnie

Zbigniew napisal "Bo modelka podchodzi do fortepianu jak pies do jeża."

Bo moze nie o granie chodzi? Moze po prostu ma jakis klopot, mysli o kims (np. dlaczego sie okazal dupkiem), rozpamietuje i dlatego tak bezwiednie traktuje klawiature i caly instrument, a tony ktore instrument wydaje sa takie: plum...plum....plum.....plum i tak dalej bez wiekszego sensu. Taka smutna melodia.

pzdr
    irek

Domyślnie

Może nie chodzi o granie ... nawet jest bardziej prawdopodobne, że nie chodzi o granie Tak tylko napisałem jaki jest mój odbiór tego zdjęcia.

Domyślnie

Nie podchodzi mi ta sesja, a stopa ładnie ucięta

Domyślnie

Panienka pierwszy raz siedzi przy kalwiszach, to widać. Nie próbuje nawet się wczuć w rolę grającego. jak nie umie grać to może mogłaby instrument potraktowac "erotycznie" ? na 2ce tragicznie widać jej "syfy na twarzy" Mozna było to usunąć.
    Trójka jest fajna. Wykadrował bym od lewego końca stołu, do końca w prawo.

Na 4ce widać jak ładna jest ta sukienka. Myślę że mozna powtórzyć sesję, dzięki tej sukience i kontrastem zblond włosami mozna dużo wykresać !
    pozdrawia nox
    pstrykam D80

Domyślnie

sailor..hmm.. no fakt.. oswietleniowo to chyba najgorszy foto evencik jaki mi sie zdarzyl..no mialem gorsze ale nie pokazywalem tutaj obiecuje poprawe
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

sailor
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ars Zobacz posta
    obiecuje poprawe
    no ..i takie podejscie rozumiem

Domyślnie

Jak dla mnie tutaj porazka na calym froncie. W sumie juz wszystko inni napisali - swiatlo mdle i plaskie, wsyzstkie kadry na minus. Szkoda
    Regards,
    Radomir

---
    D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów