Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Boja......!

Domyślnie Boja......!

Kolejne z memlanej serii (po)mostowej

Kwadratu nie bedzie!

Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-04-2011 o 13:45 Powód: zapomnialem o syfkach na matrycy, podmianka:)

Domyślnie

Powiem Ci Greg, że mam problem z oceną tego typu zdjęć w ogóle. Niby jest element mający przykuwać uwagę, być jakimś pretekstem dla zdjecia itd., ale kiedy jest on mało atrakcyjny to ....chyba wolę bez niego. Ale sam nie wiem, bo bez niego z kolei będzie nudno i wiele osób powie, że zdjęcie o niczym. I tak źle, i tak niedobrze. . To tak dla ogólnych rozważań i może jakiejś wymiany pogladów. Technicznie oczywiście jak to u Ciebie - bez zarzutu.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

..oj mi też się podoba,uwielbiam taką ciszę.

Domyślnie

ladnie ...jak widze ,ze u Was jakas chmurka chociaz wisi, bo u mnie nic

Domyślnie

ja bym to widział raczej w dość agresywnym b/w, w kolorze mz. fota ma zbyt mało charakteru

Domyślnie

Skłoniłbym się do opinii Janka, niby wszystko gra, ale brakuje focie tego zęba.
    LED ZEPPELIN

Domyślnie

Wszytko powiedzieli już Panowie przedemną

Domyślnie

Podobaja mi sie bardzo kolory, podoba mi sie swiatelko, mimo ze sam nie memlam, to tutaj bardzo fajnie jest dzieki temu...ale nie podoba mi sie sama boja i to jak dominuje w kadrze. po prostu widzialbym tutaj jakis bardziej naturalny element krajobrazu w kadrze i nie tak silnie wyeksponowany.
    No ta boja mi jakos nie pasi.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Uprawnienia umieszczania postów