Szukaj
Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 29-04-2011 o 13:45 Powód: zapomnialem o syfkach na matrycy, podmianka:)
Nikon http://greg77.com/
Fajnie poukładane, podoba się![]()
Powiem Ci Greg, że mam problem z oceną tego typu zdjęć w ogóle. Niby jest element mający przykuwać uwagę, być jakimś pretekstem dla zdjecia itd., ale kiedy jest on mało atrakcyjny to ....chyba wolę bez niego. Ale sam nie wiem, bo bez niego z kolei będzie nudno i wiele osób powie, że zdjęcie o niczym. I tak źle, i tak niedobrze.. To tak dla ogólnych rozważań i może jakiejś wymiany pogladów. Technicznie oczywiście jak to u Ciebie - bez zarzutu.
A new shit has come to light...
..oj mi też się podoba,uwielbiam taką ciszę.
ladnie ...jak widze ,ze u Was jakas chmurka chociaz wisi, bo u mnie nic![]()
ja bym to widział raczej w dość agresywnym b/w, w kolorze mz. fota ma zbyt mało charakteru![]()
Skłoniłbym się do opinii Janka, niby wszystko gra, ale brakuje focie tego zęba.
LED ZEPPELIN
Wszytko powiedzieli już Panowie przedemną
Podobaja mi sie bardzo kolory, podoba mi sie swiatelko, mimo ze sam nie memlam, to tutaj bardzo fajnie jest dzieki temu...ale nie podoba mi sie sama boja i to jak dominuje w kadrze. po prostu widzialbym tutaj jakis bardziej naturalny element krajobrazu w kadrze i nie tak silnie wyeksponowany.
No ta boja mi jakos nie pasi.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Skontaktuj się z nami