Szukaj
Przyjemna seria, subtelna nutka erotyzmu, fajny klimacik. Jak nie kombinujesz za bardzo - od razu jest o wiele lepiej. Wyszopowałbym tylko ten cholerny kabel i starał się jednak bardziej powalczyć o odejście, bo zdjęcia są lekko zniekształcone. Najbardziej podoba mi się ciepła kolorystyka ostatniego.
na portretach się nie znam natomiast nie widzę przeszkód w ocenie modelki - wspaniała dziewczyna, a wysoki obcas dobitniej podkreśla zgrabne nogi. Mnie również intryguje przesunięcie cukierniczki (?) - hmmm, dziwne...
D300 | T 17-50 | SB-600 | N 300/4 AF-S | N 35/1.8G AF-S| N 85/1.8G AF-S | N 70-210/4 AF
Waldemar Woźniak www.waldemarwozniak.pl
lhttp://wld-art.pl
tyle ze tam nie widac zeby byla jakas szyba, a juz na pewno lustro.
moze to kwestia filtra UV (lub innego..) ? kiedys zauwazylem, ze moj (tani) UV mial tendencje do podobnego rozszczepiania kontrastowych obiektow co dawalo efekt podobny do tego co tutaj.
a jesli chodzi o sesje (pomijajac 3 cukierniczki i kabel) to 1 i 2 super, moze za ozzym troche ciasniej. wersja kolor tez b. dobra.
Art.
jakies tam fotki : trzymać ręce na piersiach panienek i patrzeć na chmury typu cumulus w kolorze białym...
O co chodzi z tą cukierniczką i serwetnikiem !? nigdy nie widziłem takiego efrktu. Może ktoś to wytłumaczyć ? Wygląda jak dwa nałozone ne siebie obrazy przesunięte trochę.
pozdrawia nox
pstrykam D80
dobre foty, fajna modelka z potencjalem, popracujcie jeszcze :]
Tytul mi sie gryzie, i ten cholenry dzbanuszek - ucieka tam bardzo wzrok. probowales przygasic w szopie? No i za zazielem - super modelka - wiecej prosim![]()
Regards,
Radomir
---
D70 | Sigma 18-50/2.8 EX | Nikkor 50/1.8D | Sigma 70-300 APO II | SB-800 | Transcend 1GB x(ilestam)
ad1. czy to lustro, czy poruszone (nie wydaje mi sie, bo reszta jest normalnie) ale ta biala porcelana faktycznie przyciaga uwage...
ad2. to co wyzej.. ale tutaj bardzo podoba mi sie poza modelki (szczegolnie twarz... naprawde ladna dziewczyna)
ad3. super zdjecia... modelka genialna, tylko faktycznie tło troche zasmiecone...
ale ogolem bardzo mi sie podoba![]()
Chi lo sa che cosa e' vero in un mondo di bugiardi...?
Nikon D70s z Kit'em, książka o fotografii, zapał i chęci, ciekawe spojrzenie na świat (IMO)...
Skontaktuj się z nami