Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie [speedway] Stal Gorzów - Unia Leszno 57:33

Kto by się spodziewał, że tak wysoko pokonamy mistrza Polski Albo to już nie ta sama Unia, co w zeszłym sezonie, albo wczoraj Staleczka była taka mocna... Kolejne mecze dadzą odpowiedź na to pytanie.

Kilka kadrów z meczu:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
    Ostatnio edytowane przez prz3mo ; 26-04-2011 o 07:39

Domyślnie

Jedynka najlepsza, resztę mogłeś sobie podarować
    Robiłeś z trubun ?
    Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darko Zobacz posta
    Jedynka najlepsza, resztę mogłeś sobie podarować
    Robiłeś z trubun ?
    Z różnych miejsc, oprócz murawy - nie chciało mi się walczyć o kamizelkę, było dużo chętnych, a foto na murawie jednocześnie może być tylko dwóch.

Domyślnie

Zazdroszczę możliwości fotografowania żużla, w Wawie to niestety jest niemożliwe ;/ A co do zdjęć to niezła seria, 10-czka najlepsza

Domyślnie

Nigdy nie byłem na żużlu i tak mnie korci aby pójść w Gdańsku na żużel dlatego podpytuję czy z trybun da radę czy sobie podarować.

Domyślnie

Gratulacje dla Stali ... fajny stadion macie ... geometria tego starego też mi się podobała

Nigdy nie byłem na żużlu i tak mnie korci aby pójść w Gdańsku na żużel dlatego podpytuję czy z trybun da radę czy sobie podarować.
    da się, ale ujakieś fajne fotki to u nas ogniskowa min 200 z dobrym światłem, bo dość daleko od trybun do toru ... pamiętaj tylko, aby się dobrze ustawić, aby kamieniem w szkło nie dostać

Domyślnie

Zależy od stadionu, u nas trybuny dolne są bardzo blisko toru, stojąc na samym dole dolnej trybuny masz gdzieś max 3m od bandy. Tak więc kilka rzędów wyżej spokojnie możesz sobie szkłem typu 70-200mm fotografować.
    Oczywiście nie mając akredytacji z klubu nie wejdziesz przed i po meczu do parkingu, nie będziesz mógł też wejść na murawę, konferencję po meczu etc...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez prz3mo Zobacz posta
    Zależy od stadionu, u nas trybuny dolne są bardzo blisko toru, stojąc na samym dole dolnej trybuny masz gdzieś max 3m od bandy. Tak więc kilka rzędów wyżej spokojnie możesz sobie szkłem typu 70-200mm fotografować.
    Oczywiście nie mając akredytacji z klubu nie wejdziesz przed i po meczu do parkingu, nie będziesz mógł też wejść na murawę, konferencję po meczu etc...
    No właśnie nie wiem jak jest u nas, parking i konferencje raczej mnie nie interesują, może się po prostu kiedyś wybiorę i zobaczę co się da zdziałać
    Cytat Zamieszczone przez akbi Zobacz posta
    da się, ale ujakieś fajne fotki to u nas ogniskowa min 200 z dobrym światłem, bo dość daleko od trybun do toru ... pamiętaj tylko, aby się dobrze ustawić, aby kamieniem w szkło nie dostać
    no i to jest jakaś wskazówka, czyli trzeba pokombinować

Domyślnie

"Speedwayki" najlepsze. Reszta sztampa. Kilku facetów na motorach w kurzu
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez amirez Zobacz posta
    "Speedwayki" najlepsze.
    Trzecia od lewej
    puszka | obiektyw | lampa | filtr | statyw | torba | literatura | plany | zbieram kasę na czas...

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów