Szukaj
Nuda ! Ale ja się nie znam.
Po fotkach z Chin spodziewałem sie czegos ciekawszego, a tu jak kolega wyzej nudnie, czesto za ciemno, brak dopracowania zdjec. Wyglada to jak pstryki prosto z puchy, a te miejscówki napewno mają większy potencjał!
I najwazniejsze: Nieregulaminowa ilosc zdjec.
Wg regulaminu:
17. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.
Wypada przeczytac regulamin.
D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|
Ciekawe te Chiny. Sporo zdjęć dobrych, bo zwróciłeś uwagę na typowe dla wspólczesnej kultury chińskiej elementy, jak np. kobieta z iPodem, mężczyzna z maską na twarzy, chińczycy jedzący ryż w biegu i tym podobne. To się cenie w dobrym fotoreportażuPewnie gdybyś pojechał tam po raz kolejny zwróciłbyś uwagę na jeszcze inne elementy tego społeczeństwa. Mi się podoba
![]()
Dobre kadry (choć jest ich bardzo mało) mieszają się z pstrykami wczasowicza , czegoś więcej oczekiwałem po takim tytule. Przy takiej ilości zdjęć odechciewa się skomentować co dobre a co nie ...
D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker
Słabiutko.
Takie chińskie samograje. W Warszawie napstrykasz to samo, tylko to nie będą Chiny![]()
Tutaj jest... podpis
Mnie się podobają.
Skontaktuj się z nami