Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Chiny

Zbanowany
    Miasto
    Pacyfik

Domyślnie

Nuda ! Ale ja się nie znam.

Domyślnie

Po fotkach z Chin spodziewałem sie czegos ciekawszego, a tu jak kolega wyzej nudnie, czesto za ciemno, brak dopracowania zdjec. Wyglada to jak pstryki prosto z puchy, a te miejscówki napewno mają większy potencjał!

I najwazniejsze: Nieregulaminowa ilosc zdjec.

Wg regulaminu:

17. Maksymalna ilość publikowanych zdjęć w jednym wątku - 10. W działach: "warsztaty i plenery", "reportaż", "turystyka fotograficzna", "fotografia okolicznościowa" dopuszcza się publikację do 15 zdjęć w jednym wątku. Wszystkie muszą być numerowane (nad zdjęciem) by ułatwić ich komentowanie innym użytkownikom. Wątki z większą ilością zdjęć będą usuwane bez podania przyczyny. Dopuszcza się w wątku dodanie zdjęcia zmodyfikowanego przez autora lub zasugerowanego przez innego uczestnika dyskusji.

Wypada przeczytac regulamin.
    D90/grip|D50|T17-50/2.8|N35/1.8|N50/1.8|18-55VR|SB-900|Nissin Di866|

Domyślnie

Ciekawe te Chiny. Sporo zdjęć dobrych, bo zwróciłeś uwagę na typowe dla wspólczesnej kultury chińskiej elementy, jak np. kobieta z iPodem, mężczyzna z maską na twarzy, chińczycy jedzący ryż w biegu i tym podobne. To się cenie w dobrym fotoreportażu Pewnie gdybyś pojechał tam po raz kolejny zwróciłbyś uwagę na jeszcze inne elementy tego społeczeństwa. Mi się podoba

Domyślnie

soczyste kadry

Domyślnie

Dobre kadry (choć jest ich bardzo mało) mieszają się z pstrykami wczasowicza , czegoś więcej oczekiwałem po takim tytule. Przy takiej ilości zdjęć odechciewa się skomentować co dobre a co nie ...
    D610. F801s. N28-70/2,8. N50/1,4D. N55/1,8micro. N85/1,4. N70-200/2,8VR. Sb800. LP mini trekker

Domyślnie

Słabiutko.
    Takie chińskie samograje. W Warszawie napstrykasz to samo, tylko to nie będą Chiny
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Mnie się podobają.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ZgReDoL Zobacz posta
    Nieregulaminowa ilosc zdjec.
    Dlatego proszę wybrać 10 prac, do publikacji w wątku.
    Najzieleńszy z zielonych
    Niezbyt poważny, czasem odważny, nie-co-dziennik sporadyczny.

Uprawnienia umieszczania postów