Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Zygzak

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Zygzak

WItam
    Robione nikkorem 300/4
    Mój dylemat: kosz czy nie...
    Zapraszam do komentowania
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Hm... zdjecie z mojej perspektywy jest nijakie. Gdyby było jednak fragmentem większej zdjeciowej całości to moze i jakoś by grało, a tak... po prostu przechodzę obok niego obojętnie, bo widze w nim zbyt duży chaos. Chaos drzew, chaos kompozycyjny (za dużo dołu), chaos kolorystyczny.
    Ja bym fotkę zostawiła, Chociażby na pamiątkę bycia w takim lesie

Domyślnie

Co też koleżanka o tym chaosie.... las ma to do siebie, że jest chaotyczny, ale jednocześnie uporządkowany (wszystko rośnie do góry ). Przez to jest trudnym i niewdzięcznym tematem. Ja na tym zdjęciu chaosu nie widzę. A z chaosem kolorystycznym to już szanowna przedmówczyni pojechała....Kilka odcieni brązu i odrobina stłumionej zieleni? Chyba żartujesz. Rozpisałem się nadmiernie może, ale działają mi na nerwy takie pseudofachowe "krytyki". Zdjęcie dla kogoś kto coś tam w nim zobaczy, poruszy jakąś strunę, z pewnością nie dla "szerokiego odbiorcy", ale to nie znaczy że słabe.
    A new shit has come to light...

Domyślnie

Dziękuję bardzo za opinie
    Szczególnie Tobie Duder Osobiście uwielbiam motyw lasu, właśnie za ten deterministyczny chaos.
    Będę próbował dalej.
    Jest 10 rodzajów ludzi, ci co rozumieją arytmetykę binarną i ci co jej nie rozumieją.

Domyślnie

Ładny zestaw kolorystyczny. Kompozycja jak na las to całkiem uporządkowana.

Uprawnienia umieszczania postów