Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Ned's Point

Domyślnie Ned's Point

Witam ponownie dawno mnie tutaj nie było po długiej nieobecności postanowiłem dodać ot takie

Domyślnie

coś się popsuło proszę moderatora o połączenie tych dwóch wątków

Ned's Point Buncrana

Domyślnie

Zdjecie nie najwyzszych lotow, ale mnie sie podoba, piekne niebo, troche brak swiatla na podlodze i ostrosci, ale patrze z przyjemnoscia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Zdjecie nie najwyzszych lotow, ale mnie sie podoba, piekne niebo, troche brak swiatla na podlodze i ostrosci, ale patrze z przyjemnoscia
    no wlasnie nie wiem co sie dzieje z osztrościa po konwersacji do jpga i po wrzuceniu na serwer bo oryginał jest ostry

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    no wlasnie nie wiem co sie dzieje z osztrościa po konwersacji do jpga i po wrzuceniu na serwer bo oryginał jest ostry
    Czyzby kwestia wyostrzenia?? A moze, poprostu musisz zaznaczyc na Imageshacku, zeby nie zmienial rozmiaru

Domyślnie

"nie wiem co sie dzieje z osztrościa po konwersacji do jpga"

What...?
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Seeker Zobacz posta
    "nie wiem co sie dzieje z osztrościa po konwersacji do jpga"

What...?
    juz mówię wszystko trzymam w formacie tif a po konwersacji do jpg kolory sie nasycaja i wogule zdjecie wyglada inaczej nie trymam jpeg bo to jest jeden moim zdaniem beznadziejnych formatów nikt nie musi sie ze mna zgadzac

Domyślnie

ooo...znane mi doskonale miejsce Lubie to miejsce ...ostatnio planowalem tam wrocic i dalej eksperymentowac , swietne te skaly!
    Moje pamiatkowe to np to: http://4.bp.blogspot.com/_OTtQw-qj8Z...KlarensWeb.jpg

Pozdrawiam.

Domyślnie

"wszystko trzymam w formacie tif a po konwersacji do jpg"

Konwersacji z kim?

Tez nie przepadam nadmiernie za JPG, lubie za to PNG (do archiwizacji).
    seek & destroy
    Tyle masz talentu, ile zdolasz go udzwignac...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Klarens Zobacz posta
    ooo...znane mi doskonale miejsce Lubie to miejsce ...ostatnio planowalem tam wrocic i dalej eksperymentowac , swietne te skaly!
    Moje pamiatkowe to np to: http://4.bp.blogspot.com/_OTtQw-qj8Z...KlarensWeb.jpg

Pozdrawiam.
    fajnie ci tam wyszło ja nie miałem tak wysokiej wody pojechałem tam na drugi dzien i trafiłem na odpływ

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów