Szukaj
Na 1 przepały i skóra trochę za różnokolorowo wyszła , 2 - kadrowanie mi nie pasuje a ta cegła w górnym rogu jest zbędna. 3- podoba mi się ! najlepsza i taka z emocjami i klimatem ! 4 - miękko i nie ostro . 5 - modelka trochę ginie w tym otoczeniu , ale pomysł jest całkiem dobry. Mając taką siostrę masz co do ćwiczeń wykorzystywaćPrzynajmniej ja bym bardzo chętnie wykorzystał ! Ma dziewczyna to "coś" !
D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3
Właściwie uwagi jak powyżej, ale cegła mnie się podoba i dodaje coś do kompozycji. Bez niej byłoby nudno. Nie leży mi natomiast cięcie dołu - pewnie wolałbym bluzeczkę wsadzoną w spodnie. Siostra jak już kilkukrotnie chyba wspominano - z potencjałem. Ale ciężko go wykorzystać jak widać. Szukaj tego wzroku co na 3 oraz może na 2. Szukaj odpowiedniego przechylenia głowy. Poszukaj światła - tu ten element został mocno zaniedbany. Doświetl czymś może czasem? Te nogi z piątki są stworzone do zginania, podnoszenia ich, układania - wykorzystaj je.
Trójeczka jest całkiem ok - złapałeś fajne spojrzenie i chwile, nieład we włosach dodaje uroku...
O wadach reszty zdjęć koledzy wyżej już napisali, nic nowego nie napiszę.
nr. 3 jest naj z całej sesji....
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Może obróbkowo niejednorodnie, ale kogo to interesuje, gdy widzi takie zdjecie jak te nr 3. Jest BOSKIE. Dziewczyna wyglada na nim zniewalająco, a i kadr i głębia ostrości i te piękne szarości tworzą wspólnie niesamowty obraz. Mi osobiście kojarzy się on z latami 80, kiedy na topie był grunge, a twoja siostra była szaloną rockową dziewczyną, przyłapaną gdzieś na jakimś rockowym festiowalu przez krążącego fotografa. Świetne zdjęcie. Cóż więcej mogę napisać. Brawo!![]()
3 jest świetna, pozostałe mocno odstają
tylko 3-ka!
D300s/MB-D10/17-55/35/50/85/70-200/SB600/ i ... brak czasu! Fuji X-T10/X-T20/18/35/56...
3 suuuper!!!!!!!!!!!
5tka tez ma coś.. ale i tak zdecydowanie wole 3
matka polka pstrykająca i ciągle ucząca
trójeczka świetna! Pozostałe zdają się byc ot tak cyknięte bez większego pomysłu. Chociaż 1-ka też by do mnie gadała gdybyś wyprostowała kadr i uniknęła przepaleń![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Skontaktuj się z nami