Po pierwsze ja Ciebie nie obrażam więc pohamuj się w swoich opiniach.
Po drugie napisałem co dla mnie jest źle więc jeżeli chcesz to wyciągnij z tego jakieś wnioski dla siebie.
Szukaj
Po pierwsze ja Ciebie nie obrażam więc pohamuj się w swoich opiniach.
Po drugie napisałem co dla mnie jest źle więc jeżeli chcesz to wyciągnij z tego jakieś wnioski dla siebie.
Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 29-04-2011 o 08:51
Moja galeria: www.darko.cal.pl, zapraszam na FB
Chłopaki spokojnieŁadujemy baterie i lecimy do Gdańska na kolejne ujęcia
Skoro wątek obejmuje stocznię, a pewnie dużo osób tamtędy przechodziło, to pewnie niedługo zobaczymy tu kolejne fotki - do krytykowania lub podziwiania.
Spróbuj popracować nad 1, warto.
1. W tym przypadku będzie rzeczywiście lepiej bez chmurek.
2. Usuń wszelkie plamki oraz 2 b. jasne punkty przy dźwigach.
3. Wypracuj cienie, Photoshop CS3: Obraz-Dopasowania-Cień/Podświetlenie. Nie utrać przy okazji czerni. To nie jest trudne.
4. Zrób zdjęcie bardziej klarowne czyli czyste. Suwaki: światło i kontrast.
5. Przytnij trochę nieba od góry, z wyczuciem.
Po tych drobnych przeróbkach widzę fajne zdjęcie, gdyż pomysł miałeś ciekawy. O dobry pomysł jest zawze najtrudniej. Powodzenia.
Umysł ludzki jest jak spadochron, użyteczny jest tylko wtedy gdy jest otwarty.
Dzięki krokus, postaram się popracowac z tymi fotkami i pewnie niebawem znów je tutaj wstawię![]()
Słuchając wszystkich rad wybrałem się do portu ponownie, jednak w inne miejsca i stworzyłem coś takiego http://toszba.wordpress.com/2011/05/...dzielny-wypad/
Czekam na opinie![]()
Lepiej, ale można też inaczej: klik
jak na mnie kolory zbyt wyblakłe na Twojej wersji. To wygląda już dość nienaturalnie jak na mnie, chyba, że różnice w kolorach na naszych monitorach są ogromne.
Swoją drogą każdy lubi co innego![]()
Kolorów akurat nie ruszałem
stopkę sobie popraw
mnie razi przestawiane liter,
większość nie widzi w ogóle![]()
Skontaktuj się z nami