Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Wątek: Dwa białe

Domyślnie Dwa białe

Witam ponownie i zapraszam do komentowania.

EDIT - brak zdjęć na flickr
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-07-2020 o 12:35 Powód: brak zdjęć z flickr
    FX
    Drupta Druoflex1 f6,3 75mm l Zeiss Ikon Ercona Novonar Anastigmat f4,5/ 110mm

tu są moje zdjęcia

Domyślnie

Interesujące.
    1 - podoba mi się bardziej.
    2 - tutaj wolałbym modelkę z lewej strony.

Domyślnie

Modelka niekorzystnie tu wygląda. Ujęcie z dołu plus lekko przymknięte powieki to nie jest dobra kombinacja. Dwójka jest pod względem wizerunku modelki lepsza. Obróbka nieciekawa. Kadry wydumane to jeszcze nie ten etap raczej. Brak solidnych podstaw i skupiłbym się wpierw nad dopracowaniem patrzenia na modela bez emocji, technicznie. Wyszukując dobre i złe strony. Emocje. Planując ujęcie i je dopracowując, poprawiając. Na resztę przyjdzie chyba jeszcze czas. Obawiam się, że jesteś związany emocjonalnie z modelką. W takim wypadku nauka jest bardzo trudna, jeśli nie niemożliwa.

Domyślnie

Na jedynce lewe oko modelki nie wyglada dobrze i jakoś dziwnie niedoświetlona szyja i dekolt, a na dwójce odrzucają mnie odbicia światła w zębach modelki Poza tym nie wiem jak to zakwalifikować, ni to wysoki klucz ni nie wiadomo co
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Modelka bardzo ładna, ale mnie osobiście meczy to światło i ustawienie na 2

Domyślnie

Zdjęcia przypadkowo wyjechały więc wsadzam jeszcze raz.

EDIT i ponownie na zewnętrznym serwerze i ponownie ich nie ma.
    Ostatnio edytowane przez Jacek_Z ; 30-07-2020 o 12:35
    FX
    Drupta Druoflex1 f6,3 75mm l Zeiss Ikon Ercona Novonar Anastigmat f4,5/ 110mm

tu są moje zdjęcia

Uprawnienia umieszczania postów