Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: Aleksandra

Domyślnie Aleksandra

Witam W ramach świątecznego spaceru porobiłyśmy z przyjaciółką kilka zdjęć. Dla Oli jest to debiut przed obiektywem, a jak się spisała, prezentuję poniżej.

1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.

Zachęcam do bezlitosnego wytykania błędów

Domyślnie

1,4,6 podobają mi się, ładne, pozytywne kadry Z Zastrzeżeniem żeby 1 połozyć poziomo Reszta moim zdaniem dość mocno odstaje
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

podoba mi się 4 ale za dużo w niej dołu a za mało góry - jak dla mnie oczywiście. 5 do kosza. reszta ok ale bez szału. takie moje odczucia choć ja się nie znam.

pozdrawiam

Domyślnie

1, 4, 6 to i moje typy. 1 pionowo wygląda według mnie o wiele ciekawiej, ale dla porównania tutaj poziomo http://img600.imageshack.us/img600/6505/10vpx.jpg
    A 5 się Aleksandrze strasznie spodobało Dziękuję bardzo za opinie!

Domyślnie

Jak dla mnie 4 i 6. Na 6 modelka ma trochę mocno zmarszczone czoło.
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

mi trochę przeszkadza pasek od torebki modelki, ale ogólnie pozytywnie bardzo.

Domyślnie

Jak dla mnie źle zaświecone , utracileś wyraz twarzy, broda zlewa się z klatką piersiową.
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

1 i 6 super
    matka polka pstrykająca i ciągle ucząca

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kewlas Zobacz posta
    Jak dla mnie źle zaświecone , utracileś wyraz twarzy, broda zlewa się z klatką piersiową.
    światło tylko naturalne, nie mam czym świecić : >
    i utraciłAŚ*

Domyślnie

Olusz, pewną metodą na męskie końcówki, jest stopka w profilu definiująca Twą płeć jako piękną. Zobaczysz też jak wzrośnie ilość komentarzy!

Co do zdjęć to 2 i 4 pokazują, że można modelkę zaprezentować bardzo korzystnie. Ładny uśmiech i oczy. Należy tylko przyjrzeć się, wykorzystać moment, światło i stanąć pod odpowiednim kątem. Nie pasuje mi obróbka, a dokładnie kolor twarzy. Taki jakiś żółtaczkowo-wyblakły. Postarałbym się tu coś zmienić.

Uprawnienia umieszczania postów