O wow! Swietne zdjecie! Nic dodac nic ujac!
Szukaj
O wow! Swietne zdjecie! Nic dodac nic ujac!
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Witam serdecznie, jestem nowa na tym forum, choć nie ukrywam że od dawna czytam forum i oglądam wasze piękne prace. Myślę że przy takim poziomie jaki jest na forum , to długo będę miała dylematy czy pokazać własne amatorskie wypociny
Gratuluję , super zdjęcie . Jest to jedno ze zdjęć które przyciąga odbiorcę na dłużej.
Pozdrawiam, Dorota
D90/ N70-300VR / N18-105VR / N35 - 1,8 / N60-MAKRO /Sigma 150 /2,8 - OS MAKRO /SB-900/drobiazgi....
Jest bardzo ladnie...ladne delikatne swiatlo, ladne kolory i ogolnie jest przyjemnie. Bardzo udane zdjecie. Podoba sie.
Choc ciekaw jestem takze ujecia, gdzie ten stos zerdzi mniej by dominowal w kadrze.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Bardzo zgrabny kwadracik Hubercie wykroiłeś.
Podoba się.
Dziękuję wszystkim z ciepłe przyjęcie tej fotki...
Niemniej wytyczono jej pewnie mankamenty, na które wcześniej nie zwróciłem uwagi... Podobnie niektórzy z Was stwierdzili, że "coś jest nie tak"Więci następnego dnia, wpatrując się w to zdjęcie, stwierdziłem, że chyba warto zasiąść do niego raz jeszcze. Tak też uczyniłem i chciałbym podzielić się z Wami efektem.
Będę wdzięczny, gdybyście zechcieli raz jeszcze ocenić... drugą wersję
Dziękuję i pozdrawiam
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-04-2011 o 21:44
Skontaktuj się z nami