Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 26 z 26

Wątek: ~/|\~~

Domyślnie

O wow! Swietne zdjecie! Nic dodac nic ujac!
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Witam serdecznie, jestem nowa na tym forum, choć nie ukrywam że od dawna czytam forum i oglądam wasze piękne prace. Myślę że przy takim poziomie jaki jest na forum , to długo będę miała dylematy czy pokazać własne amatorskie wypociny
    Gratuluję , super zdjęcie . Jest to jedno ze zdjęć które przyciąga odbiorcę na dłużej.
    Pozdrawiam, Dorota
    D90/ N70-300VR / N18-105VR / N35 - 1,8 / N60-MAKRO /Sigma 150 /2,8 - OS MAKRO /SB-900/drobiazgi....

Domyślnie

Jest bardzo ladnie...ladne delikatne swiatlo, ladne kolory i ogolnie jest przyjemnie. Bardzo udane zdjecie. Podoba sie.
    Choc ciekaw jestem takze ujecia, gdzie ten stos zerdzi mniej by dominowal w kadrze.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Quakerek Zobacz posta
    Kadr i kolorki bardzo na tak, podoba mi się ta fotografia.
    Myślę identycznie Dodam jeszcze od siebie, że ma coś w sobie to zdjęcie... ciężko mi sprecyzować co przykuwa moją uwagę, wrócę tu jeszcze

Pozdrawiam.
    Surfingujące buty.

Domyślnie

Bardzo zgrabny kwadracik Hubercie wykroiłeś .
    Podoba się .

Exclamation

Dziękuję wszystkim z ciepłe przyjęcie tej fotki...

Niemniej wytyczono jej pewnie mankamenty, na które wcześniej nie zwróciłem uwagi... Podobnie niektórzy z Was stwierdzili, że "coś jest nie tak" Więci następnego dnia, wpatrując się w to zdjęcie, stwierdziłem, że chyba warto zasiąść do niego raz jeszcze. Tak też uczyniłem i chciałbym podzielić się z Wami efektem.

Będę wdzięczny, gdybyście zechcieli raz jeszcze ocenić... drugą wersję

Oto ona:

Dziękuję i pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 27-04-2011 o 21:44
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów