Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 15 z 15

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nowart Zobacz posta
    Druga sprawa, oczywista ale spytam - chyba nie robisz tego na kompie, gdzie ten wlasnie SSD pracuje jako dysk systemowy? Wtedy ani program Toolbox ani SSDUpdate nie wykryje Ci tego dysku a tym bardziej nie przeprowadzisz na nim aktualizacji - musisz go podpiąć pod inny zestaw, oczywiście pod AHCI.
    No niestety to nie jest prawda

Problem rozwiazany, toolbox nie dziala narazie z moim chipsetem, przejde sie do znajomego i tam "sflashuje"

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Jacol Zobacz posta
    Z OCZem tak pieknie nie jest i losowo kasuje wszystkie dane przy aktualizacji. Zalezy od wypuszczonego firmware. Zdarzaly sie wypadki, ze update mial nie ruszac danych a okazywalo sie inaczej.

Moj znajomy robi update firmware od poczatku jak ma tego Vertexa i nigdy nic nie stracil z dysku

No dobra , wsiadłeś mi na ambicje
    Chwilkę pogrzebałem na mojej płycie (P67), Win7 64bit musiałem przestawić we właściwościach Toolboxa - zgodność - windows 7. Teraz mi wykrywa dysk. Dziwne, że działając pod kontrolą Win7 zgodność programu trzeba przestawiać na Win 7.... no, ale działa

Mozesz zdradzic gdzie we wlasciwosciach toolboxa sie to robi....i chyba mamy inne dyski a Toolbox do nich wyglada inaczej
    Ostatnio edytowane przez Greg77 ; 27-04-2011 o 00:22

Domyślnie

Ja mam Agility2, ale to pod w.w. względami to to samo.
    Toolbox wygląda tak samo, FW też instalujesz ten sam - klikasz prawym na pliku .exe - właściwości - zgodnośc - ustawiasz na windows 7. Mi dopiero po przestawieniu zaczął wykrywać pod win7 64.
    Ostatnio edytowane przez nowart ; 27-04-2011 o 10:46
    ... na nic sprzętu kupa gdy fotograf (_._) ...

Domyślnie

Dziwna sprawa, ja nie musiałem nic zmieniać. Po prostu odpaliłem program i po chwili (10-15 sekund) rozpoznał dysk. Win 7 pro 64bit
    dwie puszki, kilka słoików, świeczka i... scyzoryk

Domyślnie

Ja mam Agility2, ale to pod w.w. względami to to samo.
    Toolbox wygląda tak samo, FW też instalujesz ten sam - klikasz prawym na pliku .exe - właściwości - zgodnośc - ustawiasz na windows 7. Mi dopiero po przestawieniu zaczął wykrywać pod win7 64.
    Za nic nie moge ustawic zgodnosci z W7 na W7 Mam wybor wielu starszych systemow, ale nie W7

Cytat Zamieszczone przez qooba Zobacz posta
    Dziwna sprawa, ja nie musiałem nic zmieniać. Po prostu odpaliłem program i po chwili (10-15 sekund) rozpoznał dysk. Win 7 pro 64bit
    Klopot z chpsetem, twoj widocznie sobie radzi

PS: Dzis net strasznie laguje....to u mnie czy normalka?

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów