taka mała sesja, tilt/sift 45mm, trochę dymu, 3 lampy
Szukaj
taka mała sesja, tilt/sift 45mm, trochę dymu, 3 lampy
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
Trochę za ładnie ubrana do "dżungli", ale ogólnie fajno. Poproszę więcej z tej sesji![]()
proszę bardzo
D3,85 1.4D,24-70 2.8, 135 2.0, 45 mm tilt/shift,70-200 VRII,profoto proB2x2 pro head x4,mamiya AFD+80mm,45 mm,150mm
ogólnie bardzo fajne ale moim skromnym zdaniem światło padające na modelkę mogło by być bardziej naturalne, prawdziwe wprowadzające lepszy klimat![]()
D780|17-35|35|50|85
niestety potwierdzam... światełko niestety nie gra z tematem...
pomyślałem że lampa perfidnie się odbiła w plakacie a to mgła, jakoś płasko wyszło![]()
nic
Pomysł z dżunglą może być, ale według mnie ubranie nic a nic nie pasuje do tej scenerii![]()
Niestety bardzo sztucznie to wygląda. Chyba przede wszystkim ze względu na światło. Za miękkie i zbyt rozproszone. Jak dżungla to kojarzą mi się snopy, strugi światła, przedzierające się między liśćmi koron drzew. Mocne kontrasty i czernie. Ostre kontury. A tu modelka jak ze studia, blada, a nie pełna barw, kolorów typowych dla takiego klimatu. Nasycenia, bogactwa, wrażenia wilgoci i gorąca. Szczerze mówiąc zdjęcia wyglądają jak parodia.Gdyby było bardziej wesoło i "z jajem", wtedy być może łatwiej bym to przełknął. Tak mi się gryzą różne style (strój z mody, światło ze studia, otoczenie z reportażu, obróbka studyjno-reporterska). Brak autentyczności przekazu. Nie wiemy czy to palmiarnia, czy plakaty w studio plus doniczki itd.
Skontaktuj się z nami