Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Domyślnie Toudi na spacerku.

Zarzucam 1 jak sie spodoba dam wiecej.

Domyślnie

Nikt się nie wypowie?

Domyślnie

Nie ten dział. Fotka chyba taka jakich dość dużo. Dla mnie nic specjalnego...
    |D700|D90|50 f/1.8|35 f/1.8|18-105 f/3.5-5.6|70-210 f/4-5.6|58 f/2|
    |OM-2 SP|OM-4|50 f/1.8|35 f/2.8|
    |flickr|Blogger|

Domyślnie

do kasacji!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez bubus2 Zobacz posta
    do kasacji!
    A czemu do kasacji? Bo malo komentarzy i sie nie spodobalo?
    Dla mnie nie jest to dzielo...ale jest fajny York, i smiesznie ta pileczke trzyma. Po prostu przyjemna fotka albumowa, z cyklu "nasi milusinscy". Takie zdjecia mimo ze nie sa jakies och,-ach i na pierwszy rzut oka takie zwykle, zostawia sie aby do nich wrocic po latach.
    Podsumowujac to przyjemna fotka albumowa, w sam raz zeby druknac, wrzucic w szuflade i zobaczyc po 10 latach jak to stary Toldi popylal za mlodu.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    A czemu do kasacji? Bo malo komentarzy i sie nie spodobalo?
    Dla mnie nie jest to dzielo...ale jest fajny York, i smiesznie ta pileczke trzyma. Po prostu przyjemna fotka albumowa, z cyklu "nasi milusinscy". Takie zdjecia mimo ze nie sa jakies och,-ach i na pierwszy rzut oka takie zwykle, zostawia sie aby do nich wrocic po latach.
    Podsumowujac to przyjemna fotka albumowa, w sam raz zeby druknac, wrzucic w szuflade i zobaczyc po 10 latach jak to stary Toldi popylal za mlodu.

Dlatego do kasacji, poniewaz fotke przeniosłem do innego działu z innym zdjeciami Toudiego...

Uprawnienia umieszczania postów