Close

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234
Pokaż wyniki od 31 do 37 z 37

Wątek: Parkowe...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Wszystkie zdjęcia na wysokim poziomie. Bardzo się podobają.

Domyślnie

Łojezu aż się zaczerwieniłem... Dziękuję bardzo!! Kiedyś przy pierwszych makro fascynowało mnie powiekszenie. Z zazdrością patrzyłem na makro muszych oczu czy włosków na gąsienicy..... a potem zupelnie zainteresowalo mnie co innego.. wolę jakies opowiesci.. jakies scenerie w polaczeniu z owadem czy innym obiektem... wlasnie tak jak na fotkach w tym wątku..
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

A zdradzisz w jakim stopniu potem obrabiasz fotki?
    pozdr

Domyślnie

Obróbka - kadr, kontrast, wyostrzenie, czasem suwak saturacji.... czasem zmiana na pastele. Staram się zrobić tak zdjęcie, żeby potem nie ingerować w nie drastycznie. Zaoszczedza pracy czasu, daje większą frajdę z focenia.. Jesli mialbym jechać z obrobką, to w ogole lepiej bawić się w kolaże i fotomontaże w pełni znaczenia tego słowa.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Kurde... mega fotki
    Podpis zgodny z regulaminem forum

Domyślnie

cz4rnuch ..... studiowalem sztuki piękne 10 lat ( wiec i zajecia z malarstwa , kompozycji, rysunku tez byly).... Czasem chyba po prostu to przyczynia się do tego, ze robię foto jak robię.... Sam nie wiem.
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

niemal przy każdym zdjęciu zatrzymałem się na dłużej... gratki, piękna robota!
    Pozdrawiam
    Adamson

Strona 4 z 4 PierwszyPierwszy ... 234

Uprawnienia umieszczania postów