Wszystkie zdjęcia na wysokim poziomie. Bardzo się podobają.
Szukaj
Wszystkie zdjęcia na wysokim poziomie. Bardzo się podobają.
Łojezu aż się zaczerwieniłem... Dziękuję bardzo!! Kiedyś przy pierwszych makro fascynowało mnie powiekszenie. Z zazdrością patrzyłem na makro muszych oczu czy włosków na gąsienicy..... a potem zupelnie zainteresowalo mnie co innego.. wolę jakies opowiesci.. jakies scenerie w polaczeniu z owadem czy innym obiektem... wlasnie tak jak na fotkach w tym wątku..
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
A zdradzisz w jakim stopniu potem obrabiasz fotki?
pozdr
Obróbka - kadr, kontrast, wyostrzenie, czasem suwak saturacji.... czasem zmiana na pastele. Staram się zrobić tak zdjęcie, żeby potem nie ingerować w nie drastycznie. Zaoszczedza pracy czasu, daje większą frajdę z focenia.. Jesli mialbym jechać z obrobką, to w ogole lepiej bawić się w kolaże i fotomontaże w pełni znaczenia tego słowa.
Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
Nikon 1800 (s)
Kurde... mega fotki![]()
Podpis zgodny z regulaminem forum
cz4rnuch ..... studiowalem sztuki piękne 10 lat ( wiec i zajecia z malarstwa , kompozycji, rysunku tez byly).... Czasem chyba po prostu to przyczynia się do tego, ze robię foto jak robię.... Sam nie wiem.
Nikon 1800 (s)
niemal przy każdym zdjęciu zatrzymałem się na dłużej... gratki, piękna robota!
Pozdrawiam
Adamson
Skontaktuj się z nami