Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 37

Wątek: Parkowe...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    A zdradzisz nam co to za szkiełko?
    Oczywiscie ze zdradze - to nie tajemnica... Mialem Tamrona 90 2.8 ktory bardzo lubiłem ale.. niestety rozsypał się...Chciałem kupić 105 VR ale... podobno ten VR wcale taki nie jest rewelacyjny (w porownaniu chociazby do nowego IS w 100 L Canona - fantastyczne!) wiec w miejsce tego Tamrona kupiłem od kolegi z giełdy Sigmę 150 2.8 .. Uczę sie - bo raz - jest ciężka (nie nosze czesto statywu wiec i przyzwyczajam się do wagi w porownaniu do tamiego ), dwa - innna ogniskowa, inne obrazowanie inna praca, - jesli z ręku to i dwukrotnie wiekszy czas na nieporuszone foto z ręki ... ale mam nadzieje ze będe coraz lepiej i lepiej operowal szkłem.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Oj, chłopie - przenosisz nas w zupełnie bajkowy świat. Sigma 150 to bardzo kreatywne szkło, a w rękach człowieka z taaaakim warsztatem, to broń wręcz niebezpieczna . Szczerze powiem - czekam na kolejne parkowe, leśne, polne... a nawet i z kostki brukowej - w takim wydaniu, to i tak będzie poezja smaku...
    (...\/...)

Oszczędny w słowach Awatar kaba
    Miasto
    Suchedniów

Domyślnie

6 bardzo przyjemna

Domyślnie

naprawdę przemyślane i trafione kadry. poukładane i ładnie pokolorowane.
    pozdr.

Domyślnie

Dokładam jeszcze 3 z soboty i niedzieli...

7.

8.

9.
    Nadszedl ten dzien kiedy opuscilem swiat elek i korpusow z logo C ... Powitalem korpus Nikona
    Nikon 1800 (s)

Domyślnie

W mojej ocenie 4, 5, 6 i 9 są bardzo przyjemne w odbiorze (kolorystyka, kadr, światło)
    Pozdrawiam serdecznie
    Marcin Zalewski

Nikon 1800 (s)

Domyślnie

Oho... Te dwa ostatnie bardzo ciekawie obrobione .
    Pozdrawiam: Artur | www.foto-karbulot.com | www.borg.website.pl
    Nikon D90 | MB-D80 | N 16-85 | N 70-300 | N 35 | T 90 | SB-700 | 055XPROB

Domyślnie

w sumie niewiele z tej obrobki.. jedynie na pastele bo tak chcialem..
    Nikon 1800 (s)

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów