Nowa wtyczka od OnOneSoftware
Tutaj wiecej
mozna pobrac 30 dniowy trial, pozniej cena bardzo wysoka 500$ ale moze rzeczywiscie warto?
Ja na razie jeszcze nie testuje bo jestem poza domem ale jak wroce to na pewno przetestuje
Szukaj
Nowa wtyczka od OnOneSoftware
Tutaj wiecej
mozna pobrac 30 dniowy trial, pozniej cena bardzo wysoka 500$ ale moze rzeczywiscie warto?
Ja na razie jeszcze nie testuje bo jestem poza domem ale jak wroce to na pewno przetestuje
matko, jak to wolno chodzi i strasznie skokowo, ok, juz nie marudzę, wersja public, więc po final release można spodziewać się więcej, mimo wszystko za 500$ to przesada - chyba bym prędzej do maskowania wrzucił jakiegoś Elementsa
u mnie dziala wypelniasz formularz, przysylaja linka
wlasnie sciagnalem
Powiem szczerze , że te warstwy jeżeli chodzić będą dobrze to mogą być bardzo przydatną funkcją w LR i powodem do tego aby zrezygnować z zakupu PS-a. Zobaczymy jak to będzie działać. W wolnej chwili sam zassam i przetestuję.
D90 szkiełka i błyskotki
jak dla mnie to na razie bardzo zamula ten plugin
troche sie pobawilem i dalem sobie spokoj
ale generalnie to ciekawa sprawa
tylko przy takim muleniu to odechciiewa sie czlowiekowi testowac
Toto tańsze... choć wymaga co najmniej PSE.
http://regex.info/blog/lightroom-goodies/layers
B.K. dzieki za linka
Bez sensu taki zestaw pluginów za pińcet dolców, gdy pełny Szop w sklepie kosztuje 700, a jako wsparcie dla LRa do detalicznego dłubania spokojnie wystarczyłby CS3 lub nawet starszy za znacznie mniej.
I'm one of those bad things that happen to good people
Skontaktuj się z nami