Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: underworld

Domyślnie underworld

rozmiar....
    z fragmentów które widzę całość całkiem fajna by była gdyby nie źle dobrana modelka

Domyślnie

Według mnie modelka ma zbyt okrągła twarz, która nie została poprzez właściwy make-up wycieniowana.
    Światło które zastosowałeś też zbytnio tutaj nie pomogło - właściwie można powiedzieć że twarz położyła foty cholerna szkoda

Domyślnie underworld

Mam nadzieje że teraz bedzie już ok

1.

2.

3.

4.

5.

Domyślnie

Toś dopasował stylizacje do miejscówki... serio, trafione w 10

Obróbka masakryczna - to zaczernienie pogodnego nieba jest wręcz grosteskowe... jeśli już to jakaś konsekwencja w "ściemnianiu" - strumyk i kamienie świecą. Gra modelki wątpliwej jakości. Całość wygląda strasznie sztucznie i tandetnie, niestety.

Aha, bo też mi kiedyś to wytknięte to pamiętam - palec precz ze spustu.

Domyślnie

Za duży udział błysku a za mały światła zastanego przez co modelka wyglada na wklejoną. A na zdjęciu nr 3 mina modelki w zestawieniu z tą pozą wygląda tak jakby właśnie zastanawiała się którego uciekać...
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Dziękuje za komentarze, co do proporcji światła błyskowego i zastanego to ta dysproporcja była celowa, chodziło mi właśnie o komiksowy charakter. Ale rzeczywiście mogłem z obróbką przesadzić przez co wrażenie wklejenia postaci.

Domyślnie

fafniak, niestety musiałem założyć drugi wątek, nie wiedziałem jak podmienić linki, ten poprzedni został już chyba przez moderatora usunięty.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez fafniak Zobacz posta
    uhm...
    ok.
    no to moderator dał ciała
    Teraz zrobiłem jeszcze gorzej (a chciałem dobrze), bo Twoje posty znalazły się na początku, a jeśli bym je teraz usunął, to cały wątek by spadł.
    Trudno, moja wina, musimy z tym żyć.
    (PS to nie ja usunąłem tamten wątek, żeby była jasność - ale widzę, że tam zdjęcia były o wiele za duże)

Z tych zdjęć podoba mi się nr 1. Przygasiłbym jedynie to jasne coś z lewej strony za płaszczem.
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 24-04-2011 o 10:08
    Krzysztof Paszkiewicz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów