Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 13

Wątek: Dreaming...

Domyślnie Dreaming...

Ciekawym jak się Wam podoba:

Nikon D70s, Nikkor 18-70, światło dzienne zastane, w PS B&W i ramka...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Podoba się. Tylko zastane? A tła nie podświetliłeś jakoś?
    - Żadnych kontaktów seksualnych
    - To znaczy, że mamy o tym nie rozmawiać? - upewnił się kierownik studiów nieokreślonych.
    - Nie, to byłby seks oralny - poprawił go Rincewind.

Zbanowany
    Miasto
    jerergeg

Domyślnie

przyjemne, chociaz wolalbym swiatelko z odwrotnej strony

sailor
    Gość

Domyślnie

podoba sie ... ladna aktowa poza czesto wykorzystywana. ladne wykonanie. ciut wiecej swiatelka bym dal

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tml Zobacz posta
    Podoba się. Tylko zastane? A tła nie podświetliłeś jakoś?
    Zastane i tylko firankami nieco modyfikowane...
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

Dziękuję wszystkim za miłe słowa
    Pozdrawiam, Kuba

Domyślnie

podoba mi sie a czy moge popiac swoja 'wizje' obrobki (bo oryginal wyglada na desaturate)? jesli autorowi nie podoba sie ze ruszam jego zdjecie prosze o info na PW to usune

najpierw troche rozjasnilem, dodalem troche kontrastu. Nastepnie poziomy obcialem z prawej strony tak na ok 230 (z wyjatkiem niektorych fragmentow na przescieradle... bo przepalalo- kurcze chyba nadal troche przepala na kolanie, udzie i przedramieniu... ale to kwestia zaznaczenia obszarow miekkim pedzlem)

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ozzy Zobacz posta
    podoba mi sie a czy moge popiac swoja 'wizje' obrobki (bo oryginal wyglada na desaturate)? jesli autorowi nie podoba sie ze ruszam jego zdjecie prosze o info na PW to usune

najpierw troche rozjasnilem, dodalem troche kontrastu. Nastepnie poziomy obcialem z prawej strony tak na ok 230 (z wyjatkiem niektorych fragmentow na przescieradle... bo przepalalo- kurcze chyba nadal troche przepala na kolanie, udzie i przedramieniu... ale to kwestia zaznaczenia obszarow miekkim pedzlem)
    Cóż... ja pozostanę przy swoim ... w moim zamyśle miało być sennie, bezpiecznie... tutaj jest trochę jak pod szpitalną lampą... więc jednak mi Twoja propozycja nie zagrała Dzięki za sugestie i dyskusję
    Pozdrawiam, Kuba

Oszczędny w słowach
    Miasto
    BYTOM/BIAŁYSTOk

Domyślnie

Brawo, brawo! Jesli to jest swiatlo zastane, to gratuluje arcyfotograficznego mieszkania Nawet studia szukac nie trzeba jakos specjalnie Bardzo mi przypadlo do gustu to zdjecie. To swiatlo padajace przez okno, tak? Swiatlo na scciane wyglada tak, jakby byly pod lozkiem dwie podswietlajace lampy z jakimis softami.
    Zenit 122 -> Konica Minolta A200 -> Nikon D70 ->Sony Alfa

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez marcinsteuer Zobacz posta
    Brawo, brawo! Jesli to jest swiatlo zastane, to gratuluje arcyfotograficznego mieszkania Nawet studia szukac nie trzeba jakos specjalnie Bardzo mi przypadlo do gustu to zdjecie. To swiatlo padajace przez okno, tak? Swiatlo na scciane wyglada tak, jakby byly pod lozkiem dwie podswietlajace lampy z jakimis softami.
    Dzięki Tylko okno i firany i światło zastane, grama sztucznego
    Pozdrawiam, Kuba

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów