Close

Strona 10 z 36 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 354

Wątek: Blad softu?

Domyślnie

Wspolczuje problemow, u mnie wszystko siada tam gdzie powinno
    D3-sta|16-85VR|105VR

Domyślnie

Dla mnie dziwne jest to, ze (po googlowaniu) nie znalazlem, zeby gdzies na forach dyskusyjnych na swiecie mieli podobne problemy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez icemaster
    dziwne rzeczy sie u was dzieja.....a moze to wystepuje u tych ktorzy nie poczekali az zniknie napis z gornego wyswietlacza w trakcie upgrade'u
    No wlasnie... Problemow nie mam -- a na znikniecie "Done" czekalem...
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

Być może jest inna filozofia ustawiania ostrości
    Jest tylko jedna filozofia ustawiania ostrości - jest albo ostro, albo nieostro
    Pozdrawiam

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez antonjo
    ... moze poprostu wszyscy sciągneliśmy jakąś trefną wersję, z nikon asia ... czy co ? Bo jesli na dpreview nikt sie nie skarży - to nie może być globalna wtopa z nowym firmwarem ...
    Dlatego ściągnąłem raz jeszze ale wersje z nikonusa .. i będziem próbować
    sprawdzałem oba (pliki bin) mają tą samą sumę kontrolną

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Amadablam
    Dla mnie dziwne jest to, ze (po googlowaniu) nie znalazlem, zeby gdzies na forach dyskusyjnych na swiecie mieli podobne problemy.
    Dokladnie nigdzie, nawet na dpreview nie ma podobnych problemow. Moim zdaniem albo jest to tzw. blad sytuacyjny, albo sie zdarzylo ze aparat sie rozregulowal
    D3-sta|16-85VR|105VR

Domyślnie

Rozwiazan tej zagadki moze byc kilka. Sa slepi lub zadowala ich jakosc, sa madrzejsi i czekaja jak Polacy przetestuja, wszyscy przesiedli sie juz na D2X, maja tylko szkla na ktorych nie ma tego efektu itd. Osobiscie stawiam na drugi wariant

Domyślnie

Ja juz wam mowilem - fora forami - ale mi na dpreview sugerowano ze pijany bylem i dlatego zle ostrosc ustawialem... moze oni zauwaza problem dopiero za 2 miesiace
    Nie obrazajac nikogo - ale Ci co fotografuja najwiecej to ich na forach jest najmniej... bo robia zdjecia i nie maja czasu na *******y...
    pzdr
    Zbigniew Kruk - KrukBook

Domyślnie

a u ciebie adminie jak to wyglada???

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez zkruk
    ... Ci co fotografuja najwiecej to ich na forach jest najmniej... bo robia zdjecia i nie maja czasu na *******y...
    Chłopie, co tu robisz zatem ?
    O obiektywach wiem prawie wszystko

Strona 10 z 36 PierwszyPierwszy ... 8910111220 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów