Wspolczuje problemow, u mnie wszystko siada tam gdzie powinno![]()
Szukaj
Wspolczuje problemow, u mnie wszystko siada tam gdzie powinno![]()
D3-sta|16-85VR|105VR
Dla mnie dziwne jest to, ze (po googlowaniu) nie znalazlem, zeby gdzies na forach dyskusyjnych na swiecie mieli podobne problemy.
No wlasnie... Problemow nie mam -- a na znikniecie "Done" czekalem...Zamieszczone przez icemaster
![]()
D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
www.SALDAT.pl
Jest tylko jedna filozofia ustawiania ostrości - jest albo ostro, albo nieostroByć może jest inna filozofia ustawiania ostrości![]()
Pozdrawiam
sprawdzałem oba (pliki bin) mają tą samą sumę kontrolnąZamieszczone przez antonjo
Dokladnie nigdzie, nawet na dpreview nie ma podobnych problemow. Moim zdaniem albo jest to tzw. blad sytuacyjny, albo sie zdarzylo ze aparat sie rozregulowalZamieszczone przez Amadablam
![]()
D3-sta|16-85VR|105VR
Rozwiazan tej zagadki moze byc kilka. Sa slepi lub zadowala ich jakosc, sa madrzejsi i czekaja jak Polacy przetestuja, wszyscy przesiedli sie juz na D2X, maja tylko szkla na ktorych nie ma tego efektu itd. Osobiscie stawiam na drugi wariantDla mnie dziwne jest to, ze (po googlowaniu) nie znalazlem, zeby gdzies na forach dyskusyjnych na swiecie mieli podobne problemy.![]()
Ja juz wam mowilem - fora forami - ale mi na dpreview sugerowano ze pijany bylem i dlatego zle ostrosc ustawialem... moze oni zauwaza problem dopiero za 2 miesiace
Nie obrazajac nikogo - ale Ci co fotografuja najwiecej to ich na forach jest najmniej... bo robia zdjecia i nie maja czasu na *******y...
Chłopie, co tu robisz zatem ?Zamieszczone przez zkruk
![]()
O obiektywach wiem prawie wszystko![]()
Skontaktuj się z nami