Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Przyszłość zapisana w kartach

Spotkanie na krakowskim rynku. Zmęczony wracałem z sesji w szkole baletowej, wpadłem wprost na nią... nie znoszę tego uczucia, naprawdę. Fascynacja i zachwyt miesza się ze strachem, wiem że niezależnie od tego jak źle się tym czuję muszę choć spróbować zbliżyć się, porozmawiać, dać sobie szansę na wykonanie portretu.

Zauważyłem, że choć nie zawsze jest możliwość wykonania zdjęcia i tak warto rozglądać się w poszukiwaniu niezwykłych ludzi. Czasem szczere zainteresowanie zupełnie obcym człowiekiem, krótka rozmowa, przynoszą inspirację, zmuszają do myślenia, zmiany perspektywy.

Zapraszam, spójrzcie w karty...

Domyślnie

Mają klimat te fotki! Pierwsze skojarzenie to baaardzo stara piosenka "Kraków Piwna 7"... (chyba taki tytuł był?) Nie wiem, czy lepszy klimat nie wyszedłby w b&w? (Ale się nie upieram, bo te fiolety też są klimatyczne)
    pozdrowienia!

Domyślnie

Dzięki za zainteresowanie i komentarz. Tak czerń i biel także bardzo ładnie gra na tych zdjęciach, jednak od początku moja uwag przykuły kolory i postanowiłem się ich trzymać uparcie

Domyślnie

Podobają mi się obie fotki.
    W pierwszej czegoś mi brakuje - może trochę szerzej. Sam nie wiem.
    Dwójka - bardzo dobra.

Domyślnie

Mysle , ze oba zdjecia dopełniaja sie wzajemnie. Extra!!!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez BOSS Zobacz posta
    2 rządzi !
    Popieram w całej rozciągłości....
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Waldku - mnie też brakuje tu jeszcze kilku elementów. Nie chodzi o sam kadr a raczej o nawiązanie mocniejszej więzi z portretowaną osobą, emocji, które biłyby z kadru, itd. itd cóż poradzić, trzeba walczyć o kolejne doświadczenia.

Yanosz - dzięki, zależało mi na tym aby te zdjęcia współgrały i dopełniały się, choć żałuję że nie udało się pokazać dopełnienia tych dwóch elementów w jednym kadrze.

Dzięki za zainteresowanie
    pozdrawiam
    Jarosław Saternus

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Mosquito Zobacz posta
    Waldku - mnie też brakuje tu jeszcze kilku elementów. Nie chodzi o sam kadr a raczej o nawiązanie mocniejszej więzi z portretowaną osobą, emocji, które biłyby z kadru, itd. itd cóż poradzić, trzeba walczyć o kolejne doświadczenia.
    Chodzi mi o bardziej prozaiczną rzecz. Kadr jest super ale proporcje mnie trochę rażą.
    Dla mnie jest za wąski w stosunku do jego wysokości.

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów