Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: Iga

Domyślnie Iga

I na koniec "paczki powrotnej" Iga, w wersji świątecznej

P35 | Zeiss ICON | Psix | D700 | S5 Pro | SZKŁA | LAMPY | OKO
    www.vapstudio.net

Domyślnie

Fajnie, tylko ramka taka niewymiarowa trochę. Za bardzo przykuwa moją uwagę OGROMNAŚNA ramka
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Domyślnie

Świetne zdjęcie.
    W przeciwieństwie do pozostałych mnie ramka wcale nie przeszkadza, a nawet się podoba.
    Przecież większość zdjęć wieszanych na ścianę oprawiamy w ramki. Mnie osobiście taka oprawa bardzo pasuje.

Domyślnie

super. na czarnym tle też by się fajnie prezentowało
    Nikon D5000 + Sigma 8mm f/3.5 EX DG Fisheye, N AF 50 mm f/1.8D, N AF-S 18-105 f/3.5-5.6 G DX ED VR
    www.studioreklam.com.pl

Domyślnie

Śliczna modelka. Niezłe zdjęcie - a na pewno z konkretnym pomysłem. Przyjemnie się ogląda.

Drobne minusiki:
    - kolor ust, a właściwie całościowe nasycenie kolorów, które tutaj i w tęczówkach oczach daje się mocno we znaki
    - grzywka i czoło - nie do końca mi pasuje tak wysokie upięcie chusty, chyba starałbym się ją obniżyć, by zmniejszyć efekt "łysej głowy"
    - cera - nie wiem jak obrabiałeś, ale mam wrażenie zbytniego uwydatnienia porów i faktury skóry - albo coś nakombinowałeś, albo wręcz przeciwnie, czegoś zabrakło (wygładzenia, wypełnienia światłem lub makijażem)
    - delikatne nierówności skóry szyi - można to lepiej wyretuszować by upłynnić linie przejścia kolorów (światłocienia)

Uprawnienia umieszczania postów