Szukaj
Do dolnej granicy pachwin?? Niby jak?
1 miód![]()
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
1 bardzo interesująca. Mnie przeszkadza jedynie zbyt mocna pozycja modelki. Tło, włosy, spojrzenie sugerują lekkość, zwiewność, podskoki. A dłonie mocno wsparte na biodrach. Widzę tu problemy z innym ułożeniem, ze względu na luźną kreację, ale... Efekt końcowy na tym ucierpiał. Jeżeli było to widoczne podczas sesji, to można się było pokusić o spięcie sukni jakimiś klamerkami na przykład. Dwójka się nie do końca brani- a na pewno nie w tej ramce. Zwykle nie zwracam na nią uwagi, ale tutaj się nie da, gdyż zdecydowanie wpływa na odbiór i go psuje. Nie wiem, czy i bez ramki to ujęcie się obroni. A na pewno będzie problem w formacie 3:2. By je odratować kombinowałbym ze zmianą stosunku boków. Minimalnie za dużo czoła. Za mało przestrzeni po bokach. Brak linii ramion daje złudne wrażenie, że koniec bluzki, to koniec osoby. Dużo tutaj mankamentów i wielu osobom nie podejdzie aktualna forma, z takiego czy innego powodu.
1 ciekawa, nawet bardzo
2 bym nie pokazywał, bo zaniżasz sobie poziom
"I am a visual man. I watch, watch, watch. I understand things through my eyes."
H.C-B.
Jedyneczka najjss, jedyne co mnie sie nie widzi to kat ulozenia rak ale moze sie czepiam...
pozdroofka
Member of ABCDEFG POLSKA.
Skontaktuj się z nami