Witam. Po niespełna rocznej przerwie i prawie że wstrętu do wszelkiej maści forów foto kipiących jadem postanowiłem co nieco dorzucić. Na pierwszy ogień Martyna w ujęciu glamour
Szukaj
Witam. Po niespełna rocznej przerwie i prawie że wstrętu do wszelkiej maści forów foto kipiących jadem postanowiłem co nieco dorzucić. Na pierwszy ogień Martyna w ujęciu glamour
pociągnąłbym kadr niżej, szkoda uciętej ręki.
http://facebook.com/fotomagik
D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół
Niefortunne cięcie dołu. Albo trochę wyżej (w połowie aktualnej części nagiego brzuszka), albo niżej. Za mało przestrzeni nad głową. Podoba się za to barwa zasłon i tapety - utrzymanie obrazu w jednej tonacji. Coś nie tak z gładkością skóry twarzy oraz linią włosów przy firance. Tak jakby za równo, za prosto - jakby coś było tam kombinowane w edytorze. Obróbką można by dodać trochę plastyczności, na starcie lekko przygaszając ekspozycję. Ale to całkiem sympatyczne ujęcie i ładny gorset.
Wydaje mi sie, ze swiatlo powinno byc jednak delikatniejsze albo nie do konca mam pojecie co autor mial na mysli i zdecydowanie prosi sie o dol!
pozdroofka
Member of ABCDEFG POLSKA.
Skontaktuj się z nami