Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: Glass Session

Domyślnie

Pomysł ciekawy.
    Nie można było wyczyścić tej szyby na dole bo wyglądają te plamy delikatnie mówiąc mało estetycznie.

Domyślnie

czy bardziej uwalonej i porysowanej szyby (chyba) na przystanku nie dało się znaleźć?
    D700, N35/1.8, N50/1.8, S24-70/2.8, N85/1.8, T70-200/2.8, SB900

Domyślnie

Tak jak napisał kolega wyżej..... Pomysł ciekawy , choć powiedzialbym że już klasyczny.
    Ale nie ta szyba ,nie ten przystanek , nie ta emocja i nie to przesłanie. W tym sensie wszystko na nie, niestety.
    No ewnentualnie gdybyś postawił za tą pania jakiegoś gościa w kapturze z nożem w ręku. Bo tylko z tym sie ta scenka przystankowa kojarzy ale bez takowej postaci nic ti ciekawego nie widzę.
    Ogladałem Twoje portfolio i masz wiele super fotografii z klimatem . Tu tylko dwójka mi się podoba ale pojedynczo (wtedy ma swoją tajemniczość) , nie w secie.
    Pozdr.
    Takie tam..... szkiełko ....oko.....jeszcze jedno oko.....ale tylko jedno w użyciu......
    Prawe
    Moje pstryki z różnych, dziwnych miejsc : http://tom-gdynia.jalbum.net/

Domyślnie

Koncepcja na TAK , wykonanie na NIE ... Na "0ttUG" i na "0ggUT" szkoda obciętych czubków palców . Jeżeli mam wybierać to "0ttUG" mi podchodzi kadrowo , obróbkowo i emocjonalnie. Nawet pomimo ściętych paluszków
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Z całego zestawu najlepszy klimat ma b&w.
    Nikon D300 | D5000 | N50 f/1.4 | N18-55 VR | S50-150 f/2.8II | YN 460-II | YN RF-602 | + sporo gadżetów

Domyślnie

Imo nie pasują do Ciebie te zdjęcia... nie ten level tak jakby.

Domyślnie

Przyznaję się szczerze, ze nie rozumiem zamysłu / przesłania tych zdjęć.
    FX+ FX + 20-35/2 + 50/1.4 + 85/1.8 + 70-200/2.8 VR

Domyślnie

Nie podoba mi się.
    Jakieś takie nijakie. Zdjęcie musi do mnie mówić - te nie mówią. Przykro mi, ale próbuj dalej.
    Pozdrawiam Hubert
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Uprawnienia umieszczania postów