Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Wątek: Magdalena

Domyślnie Magdalena

Witam wszystkich po dłuuuuugiej przerwie (od października!) postanowiłyśmy z Magdą zabrać się za jakieś zdjęcia. Efekty prezentuję poniżej, tym razem postawiłyśmy na mocniejszą obróbkę i nie wiem czy taka się przyjmie. Możecie mnie zjechać z góry na dół, to naprawdę pomaga w nauce. :>

1.
    2.
    3.
    4.
    5.

Domyślnie

Jedynie dwójka bez emocji , cała reszta bardzo ładnie.
    D90 , N18-105 , V58 1.4 , N50/1.8 AF, SB700 , miłość do przyrody.

Domyślnie

Poprzez mocniejszą obróbkę nadałeś zdjęciom klimat, ale wyszło to trochę nierówno, tak jakbyś nie mógł zdecydować się na tonację.
    Pierwsze zdjęcie podoba mi się bardzo.
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

W zasadzie tylko ostatnie jest "zrobione" inną metodą niż pozostałe, ale na różnych zdjęciach różnie to wychodzi, jak widać. Ale dziękuję, miło mi, że się podoba.
    I jeszcze taka moja mała uwaga - nie nadałeś, a nadałAś.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Olusz Zobacz posta
    I jeszcze taka moja mała uwaga - nie nadałeś, a nadałAś.
    Oj, przepraszam - zapamiętam sobie
    Fotografuję wyłącznie dla przyjemności. Jestem tu, aby się czegoś nauczyć. Kiedyś kupię sobie lustrzankę Nikona.

Domyślnie

Mnie pasuje cały set, prócz ostatniego zdjęcia. Otwarte usta modelki i ząbki wydobywające się z rozchylonych warg IMHO niefajnie zagrały.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Ostrow Wlkp

Domyślnie

dla mnie nr 3 ...bomba

Domyślnie

Mi najbardziej podoba sie 2, bo naj mniej w niej zlej obrobki, najgorzej wypadla 4, ta prawa reka wyglada, jak by modelka ja do lokcia w brudnej kaluzy trzymala.
    Tyle o obrobce, Kadrowo fajnie, 1 za ciasno-robisz zdjecia na wiadukcie, wychylasz sie i obcinasz cala przestrzen ?!?
    Modelka swietna, wiec do roboty....
    D4,D700+grip,N14-24&24-70&70-200/2.8,50/1.4g,85/1.4g,sb-900

Domyślnie

Przeszkadzają mi rzęsy na 3, przostrzenie uwidoczniło tusz. Modelka bardzo ciekawa, może warto spróbować sesji w bardzo naturalnym klimacie? Ma bardzo delikatną urodę.
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów