Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 29

Domyślnie

WOW, mi caly secik bardzo sie podoba, jedynka ma swietny klimat!

Domyślnie

1,3 i 6 najbardziej wpadają mi w oko, ale wszystkie zdjęcia uważam za dobre mają bardzo fajny klimat. graty!
    Not all jokes are funny ; ) || Był D5000, D300... Teraz D7100 + N18-105VR + Sigma 18-35 1.8 + NSB-800 + Nissin Di866 Mk II

Domyślnie

Caly set dobry. Najbardziej mi pasuje 1 i 2. Przy 1 mam wrazenie obrazu wiszacego na scianie, przy czym to tlo przed nim jest swietna oprawa dla niego. Pozwala go inerpretowac w pewien narzucony charekterem tego tla, sposob.
    Co do 2 to taka refleksyjna jak dla mnie i to mi sie w tym zdjeciu podoba, smutna redleksja. Buciki male dziewczynki, symbilizujace swego rodzaju niewinnosc ktora zgasla...

P.s Szkoda ze wrzuciles tak male rozmiary, szczegolnie 2 to niemal znaczek pocztowy.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Oszczędny w słowach Awatar urg
    Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie

podobają się to git. nie podobają też git.
    dziwię się tylko bo nie spotkałem sie z zarzutem że "mało oklepane".

Domyślnie

1 i 3 są świetne. Choć 3-ka jest oklepana gdyż te maski to jeden z wielu celów w Prypeci to i tak baaaardzo mi się podoba. Zaraziłeś się Prypecią i Czarnobylem? Spałeś w wiosce czy w Sławutyczu? Pozdrawiam.

Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie

w sławutyczu. zaraziłem się mocno. wracam jesienią

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urg Zobacz posta
    w sławutyczu. zaraziłem się mocno. wracam jesienią
    To tak jak i ja. Ale bardziej myślę o przyszłej wczesnej wiośnie. Obawiam się, że jesienią będzie ciężko się tam przedzierać. Jednak roślinność tak zaatakowała całą strefę, że może to nie być łatwe. Pojechałeś m.in. z Pawłem z Wa-wy czy może z kimś innym? W związku z rocznicą wybuchu mieliście jakieś problemy w samej strefie? Pani dyrektor robiła Wam problemy czy wszystko poszło bezproblemowo? Jeśli możesz to opisz troszkę jak długo byłeś w Prypeci, czy byliście pod "Okiem Moskwy" a może na terenie samej elektrowni? Priv lub tutaj wątek, wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam.

Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie

wyjazd był nagrodą w konkursie pleneria 4. tak, strefa zero czyli paweł. bylismy pod reaktorem, na szczęście resztę olaliśmy i wymusiliśmy żeby dłużej siedzieć w prypeci a nie jeździć po pomnikach. tylko na burakówkę nie udało się wjechać, zwozili jakiś syf. wrażenia opisałem tutaj: http://kontakt24.tvn.pl/temat,prypec...ml?grupa=swiat

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez urg Zobacz posta
    wyjazd był nagrodą w konkursie pleneria 4. tak, strefa zero czyli paweł. bylismy pod reaktorem, na szczęście resztę olaliśmy i wymusiliśmy żeby dłużej siedzieć w prypeci a nie jeździć po pomnikach. tylko na burakówkę nie udało się wjechać, zwozili jakiś syf. wrażenia opisałem tutaj: http://kontakt24.tvn.pl/temat,prypec...ml?grupa=swiat
    Świetny artykuł idealnie opisujący zwiedzanie tego miejsca. Ja będąc tam widziałem sporo mniej od Ciebie ale i chodziłem po Prypeci znacznie wolniej i częściej przesiadywałem na dachach wysokościowców. Muszę tam wrócić. Napisałeś: "Tym razem robię zdjęcie budki kontrolnej przy wjeździe do miasta". Możesz pokazać to zdjęcie? Ja zrobiłem przy wjeździe i wyjeździe z miasta. Też Was ostrzegali aby tego nie robić? Pozdrawiam.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów