Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 29

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach Awatar urg
    Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie Prypeć-Czarnobyl Ukraina 2011

witam i pozdrawiam. ukraina tydzień temu

1.

2.

3.

4.

5.

6.

Domyślnie

Bardzo dobre, z wielu względów. Pozdrawiam

Domyślnie

Pierwsze cztery fajne i kadrowo i obróbkowo, no może ciut za ciemno i przesadzona winieta na 2 i 3. Po obejrzeniu w poniedziałek w Teatrze TV spektaklu o Czernobylu inaczej patrze na te kadry.
    Nikon jest, światło zawsze jakieś też jest, tematów bez liku a czasu za cholerę

Domyślnie

Mi również podobają się pierwsze cztery, zarówno jeśli chodzi o kadry jak i obróbkę. 5 mogłoby tu nie być (chyba, że na większym zdjęciu widać coś więcej).

Domyślnie

Powiem tak, jestem fascynatem Czarnobyla i przyległych mu miast i widziałem wiele, bardzo wiele fotografii zrobionych przez amatorów i jedyne co nasuwa mi się na myśl to bardzo mało Czarnobyla i Prypeci w tych Twoich zdjęciach.
    Jestem przekonany, że masz wiele lepszych zdjęć z tego miejsca. Na chwilę obecną szału nie ma.

P.S. Sam osobiście nie byłem w Czarnobylu ale w przyszłym roku się zmierzę z tym tematem.
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    ...widziałem wiele, bardzo wiele fotografii zrobionych przez amatorów i jedyne co nasuwa mi się na myśl to bardzo mało Czarnobyla i Prypeci w tych Twoich zdjęciach.
    I dlatego właśnie mi się te zdjęcia bardzo podobają. Czarnobyla i Prypeci jest bardzo wiele, a to jest takie inne spojrzenie.
    Od 1 do 4 świetnie, zwłaszcza 4. Super obróbka. 5 najmniej udane.
    D7200 | T 100-400 | N 10-24 | N 35/1.8 | N 50/1.8 | N 18-105 | SY 8mm |

Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Borbet Zobacz posta
    Powiem tak, jestem fascynatem Czarnobyla i przyległych mu miast i widziałem wiele, bardzo wiele fotografii zrobionych przez amatorów i jedyne co nasuwa mi się na myśl to bardzo mało Czarnobyla i Prypeci w tych Twoich zdjęciach.
    Jestem przekonany, że masz wiele lepszych zdjęć z tego miejsca. Na chwilę obecną szału nie ma.

P.S. Sam osobiście nie byłem w Czarnobylu ale w przyszłym roku się zmierzę z tym tematem.
    co to znaczy mało czarnobyla i prypeci? że nie ma kadrów oklepanych? : koło, panorama miasta z reaktorem w tle? i basenu? takie też mam . ja natomiast mało widzialem dobrych nieoklepanych kadrów, poza pstryk-wspominkowymi fotami jakich jest 99% w sieci . hmm - których miast "przyległych do czarnobyla"? których?

Domyślnie

No to właśnie ja jestem fascynatem zdjęć, które są oklepane i szeroko znane. Zawsze można zobaczyć inne spojrzenie na to samo miejsce.
    Gdyby nie tytuł i zdjęcie numer 1 to mogłyby te zdjęcia powstać w każdym innym opuszczonym budynku.

Przepraszam urg, że nie usłyszałeś ode mnie samych achów i ochów (chyba na takie tylko liczyłeś)
    Po prostu słysząc Czarnobyl czy też Prypeć oczekuję czegoś innego.
    Przepraszam Cię również, że mi się Twoje zdjęcia nie podobają i ośmieliłem się to wypowiedzieć na forum. Mam nadzieję, że z okazji nadchodzących świąt wybaczysz mi mój nietakt.
    Ostatnio edytowane przez Borbet ; 22-04-2011 o 17:30
    D90 | N35 | S10-20
    <a href="https://www.facebook.com/manonthewhiteline">Man on the White Line</a>

Miasto
    tego nie ma na mapie

Domyślnie

podobają się to git. nie podobają też git.
    dziwię się tylko bo nie spotkałem sie z zarzutem że "mało oklepane".

Domyślnie

3 mnie zmiażdżyła - klimatem i tym co do mnie mówi.
    Reszta też ciekawa
    Serdecznie,
    hubertadamczyk.pl

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów