Szukaj
I ta nocna Warszawa jest o niebo lepsza od dziennego Zamościa. Nawet nie ma porównania. A w Zamościu spędziłem 18 lat.![]()
Świetne kadry, bardzo podchodzi mi to 2gie z pałacem kultury i nauki. Jedyne co troche zakłuca odbiór zdjęć to fakt, że kadry pionowe mam większe jak okno przeglądarki. Pozwoliłem sobie pomniejszyć, i musze przyznać że również chyle czoła przed kadrem z schodami ruchomymi. Oby tak dalej!
Pozdrawiam,
Michał
Canon wśród nikoniarzy : )
Dużo lepsze od ZamościaTylko dlaczego wygrzebane z szuflady ? Czyżby brak weny twórczej? A może lenistwo? hehehe
Pałac wygląda jakby się palił - ciekawe - pomimo, że nic nie widać
Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez black70 ; 20-04-2011 o 09:00
Z6II | N 14-30 | T 28-75 | S 8 + FTZ + Nodal Ninja R10
3ka mi się podoba - brakuje mi tylko jakiejś postaci na schodach
Sklep był już zamknięty ,zdjęcie zrobione przez szybę.
Dlaczego z archiwum ostatnio zarzucono mi mało selekywny wybór. Więc bezpiecznie wybrałem materiał który moze coś tam pokaze.
Na zarzut lenistwa zaprotestuje, codziennie fotografuje, obrabiam zdjęcia, robię grafikę wychowuję dzieci,pracuję gotuję, projektuję nawet czasami w nocy tv zaobaczę.... wiemm to forum o fotografi.
Nawet teraz jak piszę tego posta to jedną ręjką macam mojego Nikona)))))))
Nikon plus oczy plus graty
nazywanie przyrodzenia nazwą aparatu jest już prawdziwą dewiacją, na dodatek może się to skończyć w sądzie
co do zdjęć to jakoś mnie nie zachwycają. Prawdę powiedziawszy boję się oglądać te z Zamościa skoro dużo gorsze byłyJedynie trójka jest zrobiona z pomysłem (tyle że za duże zdjęcie), reszta niestety imo niedoświetlona i nie ukazjue w sposób ciekawy architektury stolicy. Pogoda zresztą kiepska jak na robienie zdjęć neonów i witryn sklepowych. Starówkę pomijam celowo bo takich zdjęć jest "do wyrzygu"
![]()
oczywiście Macanie Nikona to była przenośnia artystycznawszyscy wiedzą że chodzi o naciskanie spustu migawki.
.. Przepraszam tych w krawatach.
W Warszawie starówka dla mnie jest jeszcze w miarę i takie zdjęcia są mi też potrzebne.
Pogoda była fatalna fotograficznie
Nikon plus oczy plus graty
Skontaktuj się z nami